Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Z tego co widzę dużo z Was ma Jedo Fyna. Dużo blokujecie te koła?
Kasiek tak jak już wspominałam- kosz można dokupić, a na ten dolny , który jest kilka zabawek wcisnę, nie widzę problemu.
Zgadzam się, tzn rozumiem rozmowę na temat relacji jakość do ceny, choć ta też będzie wypaczona bo każdy ma jednak inne potrzeby i co innego składa się na tę jakość
chciałam zapytać o bazę do zamocowania fotelika w samochodzie. Czy któraś z Was ma porównanie czy taka baza znacząco zwiększa stabilność fotelika w samochodzie, czy jest tylko niewiele znaczącym gadżetem
chciałam zapytać o bazę do zamocowania fotelika w samochodzie. Czy któraś z Was ma porównanie czy taka baza znacząco zwiększa stabilność fotelika w samochodzie, czy jest tylko niewiele znaczącym gadżetem?
znalazłam właśnie Jedo Fyn, którym jestem bardzo zainteresowana w korzystnej cenie z fotelikiem, a także z bazą (korzystniej niż wszystko kupowane oddzielnie
Ale czy oby cięzko nie będzie się go prowadzić. Kurcze teraz mam mętlik w głowie.
Ja właśnie patrzyłam na bobowózki i tam były fajne zestawy, dużo taniej niż kupić wszystko osobno. Ale był też zestaw bez bazy z samym fotelikiem i jedo Fyn Clasic głęboko-spacerowy z fotelikiem maxi cosi cabrio fix i torbą kosztuje 1899 zł. Za kolor wózka który ja wybrałam +50 zł.
ja jeździłam po sklepie nie pustym wózkiem tylko miałam w tą spacerówkę włożonego synka ważącego wtedy już prawie 11 kg i wózek prowadził mi się bardzo leciutko
Za to eksperci wózków ds testowania bezpieczenstwa i jakości w ogole nie polecaja np. Jedo Fyn
i równiez dzięki skrętnym kółkom płynnie lawirujemy między półkami.
Matko boska.. jak zwykle ataki :o
A opiniami chyba tu sie dzileimy i ewentualnie obalamy mity i wproadzmay fakty tak?