Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dodam, że dziecko urodzi się połowa/koniec września i nawet nie mam pojęcia ile powinno jeździć w gondoli :P Czy do wiosny, czy krócej :P
a nie boisz się tych kółek piankowych? Z tego, co czytam na tym wątku są dość mocno krytykowane, zwłaszcza na trudniejsze trasy
Dziewczyny, chciałabym kupić dostawkę do wózka, COŚ TAKIEGO mniej więcej. Mam Roana Maritę. Czy któraś z Was orientuje się, czy do tego wózka są takie dostawki? Albo czy są jakieś uniwersalne, które do tego modelu będą pasowały?
Hydro, a na takiej dostawce nie mówi, że ją nóżki bolą? Nie wiem, boję się, że jak Krasnal się zmęczy to będzie chciał koniecznie usiąść...
Witek pokonuje bardzo długie dystanse, ale byłabym spokojniejsza, mając go krótko przy sobie w miejscach bardziej ruchliwych.
[/quote]
The Fragile - dokładnie tak. Wybór dokonany i jest ulga.
[quote=_K_i_n_g_a_]mia_mendoza, a nie boisz się tych kółek piankowych?
Widziałaś widziałaś :) Mój wózek, Sliwsona i Promyczka to są kubełkowe :) Tylko może nie zwróciłaś uwagi :) Łaaa, mega dziwne :DDDD Serio, nie widziałam czegoś takiego jeszcze! Dzięki!
Widziałam takie wózki już wiele lat temu i dzieci wyglądały na zadowolone. Spały w nich bardzo dobrze. Ale przecież dziecko może chcieć zmienić pozycję z "na plecach" do "na boku". I co wtedy?