Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ja np. śpię na brzuchu i oby moje ewentualne dziecko tego nie odziedziczyło po mnie,
po mojemu to chyba w żadnej spacerówce dziecko nie ma za bardzo możliwości coby sobie fikać na boczki, na brzuch itp
no bo jak skoro do spacerówki się raczej większe dzieciaki wsadza
i zwykle są pasami pozapinane

z resztą ona to taki typ jest, że jak jesteśmy w domu to ok 13 chodzi jak zombie i musi się przespać, ale jak jesteśmy poza domem [a najlepiej na powietrzu świeżym] to ni choinki nie jest śpiąca i się położyć nie da

To ja będę nieoryginalna bo szukając wózka przede wszystkim zwracałam uwagę na wielkość spacerówki.
[/urlmyślę że to nie głupi pomysł Nera;)

pokazałaś dwie różne firmy wózków
leżała sobie w foli na szafie ;)
a wiec raczej zakupie tylko gondole i fotelik .
Ja bym teraz na bank kupiła tylko gondolę, a później osobno spacerówkę

[/url
A nie była jakaś ogromna, myślę, ze miała góra 6 miesięcy. Po prostu te gondolki jakieś takie strasznie płytkie i to nie tylko u tej jednej pary- moi sąsiedzi chcieli poszpanować i też kupili ten kosmiczny pojazd i ta sama sytuacja- dziecko trochę bardziej ruchliwe i ja mam zawał jak to widzę.
także nie wiem za bardzi nawet jak pna wyglada. Wszyscy maja te kubelkowe siedzisko. Nie wiem ile ten wózek służy dziecku, ale takiego 8 miesięcznego + nie widziałam w nim. Więc pewnie krótko. Mi nie nie podoba osobiście ten wózek, za dużo plastiku i tak licho wyglada. Nie wiem czemu, ale zawsze jak mijam je na spacerze to widzę, ze te pojemniki ala kosz na dole są bardzo brudne. Moze to wina leniwych właścicieli.
[/url
[/url]