Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Wybór już dawno padł na Jedo Fyn Memo, tylko z kolorem walczyłam. Ale w końcu zdecydowałam się na mój pierwszy typ, czyli kolor brązowy z beżowymi wstawkami z eko skóry i stelaż też beżowy. Ma być za 3-4 tygodnie. Wzięłam głęboko spacerowy, a fotelik Maxi Cosi Cabio Fix montowany na adapterach. Fotelik czerwony - mąż wybierał. Jak już będę miała w domu to cyknę fotkę, żeby się pochwalić.

Nera, dzięki, liczę, że będę zadowolona, tylko że u nas to nie Jedo akurat
z reszta napewno bedziecie zachwycone ,aaa i jeszcze taka mini rada (ale oczywiscie jak kto woli)dla mnie osobiscie lepsze sa wozki na pasach niz wahaczach ,te na wahaczach takie sztywnawe i dzieciaszka mi sie niewygodnie jakos bujalo ( to bedzie moj 8 wozek stad to porownanie hehe )
[/quote][quote=dżasti]Ale osłonę p. deszczową kupię nie firmową jedo (bo ona taka srebrna jest)
okropne!
aravlsdobrze zrobiliscie, my chyba w 4tym miesiacu ciazy zmienialismy auto i maz bardzo chcial kombi a ja na co i po co przeciez to pierwsze dziecko, no i sie posluchal ...nie potrzebnie

)i osłone przeciw deszczową oraz gratis dostaliśmy fotelik samochodowy z adapterami, trafiliśmy na promocje.
ale można dokupić 2 koła do przodu, więc jeśli dzidź będzie większy i bujał się w spacerówce to chyba tak zrobimy.ja się skłaniam ku herlag bari