Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja się zastanawiam nad Tacko Duo któraś z was miała styczność z tym cudem??Chyba Edzia go używa.

do posiadaczek jedo, czy macie jakieś patenty na ulepszenie spacerówki?

Mamusie, mam pytanie do posiadaczek jedo, czy macie jakieś patenty na ulepszenie spacerówki? Bo myśmy sie przesiedli no i cóż nie jest dobrze, najwiekszym problemem jest to że dziecko sie zsuwa.

Kocyk pod pupsko i jest git :) A po drugie nie przesadzać za wcześnie - u nas młody chyba w 10 miesiącu wylądował w spacerówce i po miesiącu była jak ulał :) Dziecię najwyraźniej musi "dorosnąć", żeby pasowało do spacerówki ;)
Kocyk pod pupsko i jest git :) A po drugie nie przesadzać za wcześnie - u nas młody chyba w 10 miesiącu wylądował w spacerówce i po miesiącu była jak ulał :) Dziecię najwyraźniej musi "dorosnąć", żeby pasowało do spacerówki ;)
Violet, mój się podnosi jak nic nie widzi, podnoszę mu wtedy lekko oparcie w gondoli i leży spokojnie. A jak uśnie to opuszczam oparcie i jest ok :) tylko nie wiem czy u Was o to chodzi..
źle zrobiłam, bo kupiłam go bez oglądania na żywo- jedynie zdjęcia w necie. wózek fajny, zwrotny, lekki,ale nie nadaje się na dłuższe spacery. bardzo fajnie sprawdzi w centrum handlowym, na zakupy, na lotnisko, ale według mnie to wszystko. taki malusi ten wózeczek- nie ma nawet podstawki na nogi dla dziecka. i strasznie mnie denerwował odgłos jaki wydawały z siebie kółka- takie trykotanie.
nogi z pupą non stop w górze i czasem za bardzo chwyta się brzegów gondoli (wygląda to jakby próbował podciągać się do siadu). Zaczynam się bać, żeby mi nie wypadł...ale z drugiej strony leży jak naleśnik, więc pewnie na spacerówkę za szybko?

, do tej pory miałaby jeszcze 4cm luzu na maksymalnie wyprostowanych nóżkach, ale bezpieczeństwo wygrało, bo ja bardzo lubiłam gondolę