Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chyba Edzia go używa. Ja się zastanawiam nad Tacko Duo któraś z was miała styczność z tym cudem??
do posiadaczek jedo, czy macie jakieś patenty na ulepszenie spacerówki?
Mamusie, mam pytanie do posiadaczek jedo, czy macie jakieś patenty na ulepszenie spacerówki? Bo myśmy sie przesiedli no i cóż nie jest dobrze, najwiekszym problemem jest to że dziecko sie zsuwa.
Kocyk pod pupsko i jest git :) A po drugie nie przesadzać za wcześnie - u nas młody chyba w 10 miesiącu wylądował w spacerówce i po miesiącu była jak ulał :) Dziecię najwyraźniej musi "dorosnąć", żeby pasowało do spacerówki ;)
Kocyk pod pupsko i jest git :) A po drugie nie przesadzać za wcześnie - u nas młody chyba w 10 miesiącu wylądował w spacerówce i po miesiącu była jak ulał :) Dziecię najwyraźniej musi "dorosnąć", żeby pasowało do spacerówki ;)
Violet, mój się podnosi jak nic nie widzi, podnoszę mu wtedy lekko oparcie w gondoli i leży spokojnie. A jak uśnie to opuszczam oparcie i jest ok :) tylko nie wiem czy u Was o to chodzi..
nogi z pupą non stop w górze i czasem za bardzo chwyta się brzegów gondoli (wygląda to jakby próbował podciągać się do siadu). Zaczynam się bać, żeby mi nie wypadł...ale z drugiej strony leży jak naleśnik, więc pewnie na spacerówkę za szybko?