Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanie do dziewczyn,które zdecydowały się na jedo memo,a jaki rodzaj felg wybrałyście? plastikowe czy szprychowe?
No oczywiście, ja napisałam o sobie. Po prostu założyłam, że na wózek nie warto dużo wydać. wydaje mi się, że większość wózków, które są na rynku jest dobra. Na wyglądzie i wadze w ogóle mi nie zależy, ważne żeby dobrze jechał i może się nie znam ale większość jeździ dla mnie podobnie. Chodziło, że dla ubogich w sensie, że to słaby wózek dla tych klientów, którym zależy na firmie a nie mają kasy na ten droższy. Przeczytałam właśnie ten wątek i chyba ten Jedo, co Pani w sklepie proponowała, będzie dobrym wyborem i cena też jest niewygórowana. Dlaczego głupota ? każdy kupuje to co u się podoba i to na cogo stać;)
Wózek za 2500 zł dla ubogich to przepraszam dla kogo jest mój wozek (sama spacerówka 600zł) :D ja to już muszę być biedna jak mysz kościelna
Bo nie zna innych firm. Ja zresztą do wczoraj też znałam tylko Mutsy i X landera, kt ma moja sąsiadka. Już podjęłam decyzję Jedo Memo zaraz jedziemy zakupić, bo czas oczekiwania ponad miesiąc. Magdacan- a dlaczego kolega nawciskał?
Nie spotkałam się w sumie z opinią, żeby koła piankowe się ścierały, może w jakiś tanich wózkach? z tego co się dowiadywałam Mutsy ma piankowe dobrej jakości do tego amortyzację tyłu więc wózek naprawdę dobrze się prowadzi.
Wiesz koła pompowane natomiast się przebijają
Salinos jakbyście się decydowali na wózek nowy i w grę wchodzi sklep prowadzący sprzedaż internetową to któraś z dziewczyn pisała o jednym sklepie, więc jest sprawdzony, my też w nim zamówiliśmy, jeszcze czekamy, bo prosiłam o dostawę po 15 lipca. Ceny korzystniejsze niż w sklepach, przynajmniej u mnie Kolor wybrany?
bo byliśmy w sklepie i spodobał mi sie turkusowy ;p a będę miała córeczkę i nie wiem czy może być