Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.

My mieliśmy gondole ok 80 cm. Maks urodził się w czerwcu i na jesień musiał już się przesiąść do spacerówki. Więc różnie to bywa
[/url
Sprzedawca mówił, że to jest ta sama półka jeśli chodzi o zadowolenie z użytkowania, podobno te City Move stały się ostatnio poważną konkurencją dla Fyna. Funkcjonalność prawie identyczna, Jedo ma trochę większą gondolę, Tako bardziej miękką jej wyściółkę po bokach (mąż na to zwrócił uwagę, że jak Synio będzie machał łapkami i uderzy, to go nie zaboli
), duża różnica jest w podbiciu wózka, w Jedo musiałam się wysilić, w Takosie zdecydowanie lżej to szło. A co do wyglądu to chyba rzeczywiście Tako zgrabniejszy, no i w spacerówce chowa się ładnie ten materiał z tyłu (ktoś tu pisał, że w Jedo tak brzydko wisi). To tyle z moich obserwacji, porównań, a czy będziemy zadowoleni, to wyjdzie "w praniu"
My już po kilku spacerach jesteśmy i póki co jesteśmy zachwyceni. Maksiu urodził się dość mały - 54 cm, tym bardziej liczę, że do marca w gondoli pojeździ.my właśnie jeździliśmy do marca, Nadia miała 53 cm przy urodzeniu. Wszystko zależy od dziecka :) Ja nie chciałam przesadzać N. do spacerówki zimą, bo ona jednak słabiej chroni przed zimnem, wiatrem...
My w koncu zdecydowaliśmy sie na tako laret :).
W sobote byliśmy w sklepie i zakupilismy.Kolor zielono-czarny :).
Bardzo mi sie podoba :).
Mam nadzieje ze bede z niego zadowolona :).
[/url
[/url]
Zmontowaliśmy gondolę, spacerówkę, pojeździliśmy po mieszkaniu i jest super!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu, ze wszystkim radzę sobie sama bez najmniejszych problemów, demontowanie i montowanie gondoli nie sprawia problemów
Teraz wietrzy się na balkonie 
Aha mieliśmy problem z adapterami do fotelika MC
montowała je odwrotnie lewy na prawą stronę
W końcu ja się wkurzyłam, wmontowałam adaptery do fotelika i całą konstrukcję dopiero w stelaż
Teraz mąż ćwiczył wpinanie wszystkiego i jak już wiemy o co chodzi to rzeczywiście idzie szybciutko

[/url]
.
[/url]