Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W naszej Lirze skrzypi tylko jedno kółko ale tylko gdy dostanie się tam piasek. Poskrzypi i przestaje. Niczym go nie smaruje.
No ja się najpierw łudziłam, że przestanie, ale po dwóch tygodniach naprawdę głośnego skrzypienia skapitulowałam :(
AnnieG, ja bym dokupiła, bo jednak wygodniej - ja wrzucałam do niej rzeczy Krasnala, swoje i miałam obie ręce/ramiona wolne :) A torbę jak wchodziłam do sklepu czy gdzieś to siup, na ramię i tyle
Z białymi wózkami latem nic się nie powinno dziać, gorzej zimą kiedy błoto i plucha, no i gondole z reguły czyściutkie są, gorzej ze spacerówkami, bo tam już te małe rączki uciapać wszystko potrafią, więc spacerówki białej bym nie brała.
jesli tylko miałabym okazję pomieszać kolory( gondola biała a spacerówka już w innym kolorze) to bym wzięła
wg mnie tak samo tylko mniej widać, to wtedy dziecko ma prawo w syfie siedzieć ,bo nie widać? hehe zawsze jakoś mnie drażni tego typu myślenie...
Co do torby do wózka to ja nie wyobrażam sobie bez niej...
a czarna się nie brudzi?
wg mnie tak samo tylko mniej widać, to wtedy dziecko ma prawo w syfie siedzieć ,bo nie widać? hehe zawsze jakoś mnie drażni tego typu myślenie..
jak sie cos podoba to praktyczność nie jest wyznacznikiem nr1 do podjęcia decyzji
--
wolałam mieć coś co mi się podoba i ew. częściej prać niż kupić coś co mi się nie podoba
w końcu z innymi rzeczami tak samo, nie zawsze stawiamy na praktyczność
może gdyby wózek trzeba było użytkować 10 lat to bym się mocno zastanowiła... a tak...
Dziewczyny, kupowałyście może w sklepie www.tosia.pl ? Po mojej ostatniej wtopie ze sklepem internetowym podpytać.
Wymyśliłam sobie ostatnio wózek Emmaljunga Scooter S. Miała go któraś z was?
Dziewczyny, kupowałyście może w sklepie www.tosia.pl ?