Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Frag serio, serio
swoją drogą gdyby każdy tak myślał to w sklepach nie było by białych wózków, a jednak są niepraktyczni szaleńcy którzy je kupują
na codzień wystarczy, że przetrę chusteczką pałąk strzepię okruszki i resztki innego jedzenia i odkurzę wózek odkurzaczem i jest czysty
Dziewczyny (że się tak wtrącę znienacka ) ale Eveke przecież nikomu nic nie wciska.
Toż wyraźnie napisała, że DLA NIEJ OSOBIŚCIE kolor był przy wyborze wózka ważniejszym elementem niż jego praktyczność. A nie, że tak jest zawsze i u każdej babeczki.
Hope na podnóżek póki mały jest mały kładę mu kocyk lub pieluchę, ale teraz jak chodzi i ma nogach buty, to już nic lub samą pieluchę bo łatwiej jest wyprać niż kocyk, bo szybciej schnie. U nas się aż tak nie nagrzewa bo budka jest dość głęboka, a pałąk ma ochraniacz z folii który mogę zawsze zdjąć:-)
Doświadczone mamusie, napiszcie w jakim kolorze najlepiej kupić wózek. Bardzo chętnie wysłucham opinii. Zależy mi na praktycznym, a nie estetycznym podejściu do tematu.
odpowiedziałam Ci tylko na Twój poprzedni post odnoszący się do mnie, stwierdziłaś, że dziecko mi w syfie siedzi skoro mam ciemny wózek. Więc wyjaśniłam Ci że nie siedzi i jak wygląda perspektywa Twoich spacerów za kilka miesięcy (u Ciebie będzie właściwie jeszcze gorzej bo zima, śnieg, błoto pośniegowe i inne tego typu atrakcje). I owszem Ty się ze swoim wózkiem będziesz użerać, ale nie przekonuj innych niedoświadczonych jeszcze mam że biały wózek jest dobrym wyjściem. gilese kurcze nie wiem po co tak nachalne przekonywanie do "moja racja jest najmojsza"
Jakiś ciemniejszy, niekoniecznie czarny. Teraz użytkuję taki ciemny dżins i jest bardzo fajny. Na zimę mam czarną spacerówkę z wózka wielofunkcyjnego, ale mam nadzieję na w miarę łagodną zimę, bo niezbyt mam ochotę dźwigać taki ciężar :-/ Doświadczone mamusie, napiszcie w jakim kolorze najlepiej kupić wózek. Bardzo chętnie wysłucham opinii. Zależy mi na praktycznym, a nie estetycznym podejściu do tematu.
Teraz widzę, że i Jedo i Tako wyprzedzają x-landery.
Ja mam granatowy i jest co chwilę zafajdany. Najgorsze są te chrupki kukurydziane...
odpowiedziałam Ci tylko na Twój poprzedni post odnoszący się do mnie, stwierdziłaś, że dziecko mi w syfie siedzi skoro mam ciemny wózek. Więc wyjaśniłam Ci że nie siedzi i jak wygląda perspektywa Twoich spacerów za kilka miesięcy (u Ciebie będzie właściwie jeszcze gorzej bo zima, śnieg, błoto pośniegowe i inne tego typu atrakcje). I owszem Ty się ze swoim wózkiem będziesz użerać, ale nie przekonuj innych niedoświadczonych jeszcze mam że biały wózek jest dobrym wyjściem.
Wy- doświadczone zrobiłyscie tu akcję przekonywania jak okropny i zły jest biały wózek. Wy macie prawo do takiego przekonywania użytkowniczek?
Mało tego żadna z Was nie miała białego wózka wiec opinie opieraja sie tylko na domysłach
a jak bym kupiła inny adapter to też może nie pasować do wózka??
Uś, pytałaś o Roana... Mogę odpowiedzieć na każde pytanie ;) Co prawda Zu ma 4runner'a, ale praktycznie Teo i 4runner to jest to samo ;)