Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

W sumie podobają mi się te wózki ale tylko wizualnie. Według mnie ma zbyt małe siedzisko
Ja bym go nie kupiła 

,
i najwiekszy plus ma pasy.Dzieki nim kłade mala do wozka i ja kolysze a ona spokojnie zasypia,
małego dziecka nie wolno [...] bujać w wózku

Po prostu nie ma takiego :) 

pamiętaj , że małego dziecka nie wolno gwałtownie kołysać, trzepać, bujać w wózku ze względu na wciąż rozwijający się mózg i zagrożenie jego uszkodzenia
daga- tak tak delikatne telepanie na pewno uszkadza mózg , kobieto toć nie wjeżdzam na gruzowisko tylko na nieasfaltową drogę, bądź niewyremontowany chodnikSkoro sugerowałaś, że mózg można wózkiem na paskach uszkodzić to idąc takim tokiem rozumowania Twoje działania tym bardziej szkodzą. Swoją drogą wierzyć mi się nie chce w "lekkie telepanie" wózkiem na piankach. Na pompowanych z amortyzacją trzęsie na nierównym chodniku, a co dopiero na takim sztywnym.
bo to z deko poniżej pasa.Sugerowałam uszkodzenie mózgu po przypięciu dziecka pasami i kolibaniu go z nieludzką siłą, a nie po bujaniu w wózku na paskach.To, że nie wiesz co do wózek na paskach i pomyślałaś, że ktoś może przypiąć dziecko pasami w wózku i nim trząś wyjaśniłaś później, zanim ja napisałam co moim zdaniem jest bardziej szkodliwe dla mózgu dziecka. Do głowy mi nie przyszło, że można w taki sposób zinterpretować wózek na paskach.
robię krzywdę dziecku bo to z deko poniżej pasa.Cóż za nadinterpretacja i przewrażliwienie.Ja napisałam, że skoro bujanie w wózku Twoim zdaniem zrobi dziecku krzywdę to co dopiero jeżdżenie po nierównościach. Poza tym to Ty zarzuciłaś użytkowniczce, że uszkodzi mózg dziecka.
Wierzyć w nic nie musisz, a jeśli takowego wózka nie posiadasz to się po prostu nie wypowiadaj co do tego jak się go prowadzi.Nie trzeba posiadać, żeby wiedzieć, wystarczy myśleć i mieć odrobinę wyobraźni, co Tobie widzę jest obce skoro tak prosto myślisz.
Generalnie opisz nam wszystkie modele wg swojej wyobraźni i będzie wszystko jasne, po co będziemy dopytywać użytkowników.Śmieszna jesteś, tekst małej dziewczynki i to nawet nie z podstawówki. Zresztą po co Ci to, najważniejszy przecież jest kolor
Drogie Dziewczyny, mam do Was pytanie, czy któraś z Was kupowała może wózek poprzez stronę Bobowozki.pl ? Mają naprawdę atrakcyjne ceny i chciałam dopytać, czy któraś z Was miała jakieś niemiłe doświadczenia związane z tą firmą, jak wygląda kwestia ewentualnych reklamacji itp. ? Będę Wam bardzo wdzięczna za opinię.