Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i najwiekszy plus ma pasy.Dzieki nim kłade mala do wozka i ja kolysze a ona spokojnie zasypia,
małego dziecka nie wolno [...] bujać w wózku
pamiętaj , że małego dziecka nie wolno gwałtownie kołysać, trzepać, bujać w wózku ze względu na wciąż rozwijający się mózg i zagrożenie jego uszkodzenia
Skoro sugerowałaś, że mózg można wózkiem na paskach uszkodzić to idąc takim tokiem rozumowania Twoje działania tym bardziej szkodzą. Swoją drogą wierzyć mi się nie chce w "lekkie telepanie" wózkiem na piankach. Na pompowanych z amortyzacją trzęsie na nierównym chodniku, a co dopiero na takim sztywnym. daga- tak tak delikatne telepanie na pewno uszkadza mózg , kobieto toć nie wjeżdzam na gruzowisko tylko na nieasfaltową drogę, bądź niewyremontowany chodnik
To, że nie wiesz co do wózek na paskach i pomyślałaś, że ktoś może przypiąć dziecko pasami w wózku i nim trząś wyjaśniłaś później, zanim ja napisałam co moim zdaniem jest bardziej szkodliwe dla mózgu dziecka. Do głowy mi nie przyszło, że można w taki sposób zinterpretować wózek na paskach. Sugerowałam uszkodzenie mózgu po przypięciu dziecka pasami i kolibaniu go z nieludzką siłą, a nie po bujaniu w wózku na paskach.
Cóż za nadinterpretacja i przewrażliwienie.Ja napisałam, że skoro bujanie w wózku Twoim zdaniem zrobi dziecku krzywdę to co dopiero jeżdżenie po nierównościach. Poza tym to Ty zarzuciłaś użytkowniczce, że uszkodzi mózg dziecka. robię krzywdę dziecku bo to z deko poniżej pasa.
Nie trzeba posiadać, żeby wiedzieć, wystarczy myśleć i mieć odrobinę wyobraźni, co Tobie widzę jest obce skoro tak prosto myślisz. Wierzyć w nic nie musisz, a jeśli takowego wózka nie posiadasz to się po prostu nie wypowiadaj co do tego jak się go prowadzi.
Śmieszna jesteś, tekst małej dziewczynki i to nawet nie z podstawówki. Zresztą po co Ci to, najważniejszy przecież jest kolor Generalnie opisz nam wszystkie modele wg swojej wyobraźni i będzie wszystko jasne, po co będziemy dopytywać użytkowników.