Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ten model zostaje kilka lat w tyle za np tako move czy laret.to są najnowsze modele,jumper wszedł na rynek dobre 6 lat temu Tako Jumper X
mała różnica bo jakość podobna różnica w cenie prawie żadna kilkadziesiąt złotych.
O matko, nie wiedziałam, to nie wiem czemu taki stary model kupiła (urodziła 1.10.2012 r.) Chociaż nie wiem czy rok produkcji ma aż tak duże znaczenie. Ja miałam x landera xa od 2009 i był dla mnie o wiele lepszy niż Jedo z 2013 r. A Tako City move obecnie baaaardzo popularny się zrobił już nie przesadzając ze 20 widziałam głównie niebieskie. ten model zostaje kilka lat w tyle za np tako move czy laret.to są najnowsze modele,jumper wszedł na rynek dobre 6 lat temu
No to o co chodzi z daga282: różnica w cenie prawie żadna kilkadziesiąt złotych.
mała różnica bo jakość podobna
Zrozumiałam, że przekłada się cenowo bo różnica w cenie ma być duża tzn. X lander bije na głowę Tako i w związku z tym jest droższy. mooniia: x lander bije go o głowe
co przekłada sie cenowo
owszem,starsze modele są duzo gorsze od x landera.mi strasznie sie XL podoba.ale jesli o tako city move chodzi to naprawdę jest super jakość.jednak mając do wyboru Tako za 1700 z pełnym wyposazeniem a XL za 1800 goły-tylko spacerówka i gondola to wole Tako.za super wykonanie jestem w stanie zrezygnować z XL Zrozumiałam, że przekłada się cenowo bo różnica w cenie ma być duża tzn. X lander bije na głowę Tako i w związku z tym jest droższy.
produkowany mógł być w 2012,ale stylistyka i całe to opracowanie wózków jumper odbywało sie gdy pracowałam w sklepie z wózkami.moje bliźniaki miały wtedy niespełna rok to nie wiem czemu taki stary model kupiła (urodziła 1.10.2012 r.) Chociaż nie wiem czy rok produkcji ma aż tak duże znaczenie
no to tak wlasnie jest.5miesieczne dziecko w malo którą gondolę sie miesci,szczegolnie zimą.trzeba brac pod uwagę właśnie w jakim miesiacu sie maluch urodzi.jesli ja urodzę w grudniu to w maju/czerwcu mogę smialo przesadzic do spacerówki małą.gorzej jak komuś na niespełna pół roku wypada zima.wtedy dziecko spore juz i do tego kombinezon i cała oprawa....wtedy bardzo sugerowałabym sie obszerną gondolą jednak urodziła w sierpniu a w styczniu niestety już musiała przesadzić córkę do spacerówki bo wyrosła z gondoli a nie była dzieckiem gigantem 2900gr przy urodzeniu, potem rosła raczej standardowo, trzeba o tym pamiętać kupując x landera
no dokładnie Jeśli dziecko urodzi się na jesień, zima np grudzień to dł gondolki nie ma znaczenia bo w lipcu można przesadzić do spacerówki , ale u niej problem było bo 5 m-czne dziecko leciało na boki, bo nie było gotowe na spacerówkę a ona nie miała wyjścia, nie opłacało jej się kupować drugiego głębokiego na dwa m-ce
Na pewno City Move poznaje po szybce z boku i ogólnie robią wrażenie. daga a te jasnoniebieskie tako co widujesz na ulicach to nie czasem właśnie larety?? bo ja je teraz widuję i to głównie larety są
Tak, tak ja zrozumiałam wprowadzono je 6 lat temu a ona kupił wyprodukowany w 2012 r. zdziwiłam się po prostu, że taki stary model wzięła, aż zadzwoniłam zapytać dlaczego no i się okazało, że była promocja i za cały zestaw z dodatkami zapłaciła 950 zł. Co do XL to rzeczywiście gondola jest mała i gdybym miała go do drugiej córki to może ze 3 miesiące by pojeździła i by była za mała, także gondola Jedo tu się sprawdziła, chociaż i tak córka w wózku jeździć nie chce, nawet w spacerówce, już jak próbuje ją włożyć zaczyna się krzyk. produkowany mógł być w 2012,ale stylistyka i całe to opracowanie wózków jumper odbywało sie gdy pracowałam w sklepie z wózkami.moje bliźniaki miały wtedy niespełna rok
W linkach, kt podałam ceny obu wózków są z dodatkami XL 1755 zł., Tako 1699 zł. także 55 zł. różnicy. jednak mając do wyboru Tako za 1700 z pełnym wyposazeniem a XL za 1800 goły-tylko spacerówka i gondola to wole Tako.
a to dlatego ze to wiosna i lato i dziecko nie było opatulone kombinezonem,spiworem,kocykiem... itp w gondoli do lipca ( 7,5 m-ca)
a nie bo nie ma torby XL w zestawie a to już ponad 100zł ł. także 55 zł. różnicy.
ja pierwsze slyszę.moja siostra używa XA od 4 lat.najpierw jeden syn,potem odrazu ze spacerówki zmienila na gondole i drugi syn i nic pod względem techniczym sie nie dzialo złamała się rączka od wózka podczas prowadzenia.
Jaki polecacie wózek dla dzieci 'rok po roku" ? Bo już głupieję normalnie
Rozumiem, że wówczas starszak jedzie przodem do kierunku jazdy? Dzięki sliwson
A fotelik każdy pasuje (mamy maxi cosi chyba)?