Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ten model zostaje kilka lat w tyle za np tako move czy laret.to są najnowsze modele,jumper wszedł na rynek dobre 6 lat temuO matko, nie wiedziałam, to nie wiem czemu taki stary model kupiła (urodziła 1.10.2012 r.) Chociaż nie wiem czy rok produkcji ma aż tak duże znaczenie. Ja miałam x landera xa od 2009 i był dla mnie o wiele lepszy niż Jedo z 2013 r. A Tako City move obecnie baaaardzo popularny się zrobił już nie przesadzając ze 20 widziałam głównie niebieskie.
daga282: różnica w cenie prawie żadna kilkadziesiąt złotych.No to o co chodzi z
mała różnica bo jakość podobna
mooniia: x lander bije go o głoweZrozumiałam, że przekłada się cenowo bo różnica w cenie ma być duża tzn. X lander bije na głowę Tako i w związku z tym jest droższy.
co przekłada sie cenowo
Zrozumiałam, że przekłada się cenowo bo różnica w cenie ma być duża tzn. X lander bije na głowę Tako i w związku z tym jest droższy.owszem,starsze modele są duzo gorsze od x landera.mi strasznie sie XL podoba.ale jesli o tako city move chodzi to naprawdę jest super jakość.jednak mając do wyboru Tako za 1700 z pełnym wyposazeniem a XL za 1800 goły-tylko spacerówka i gondola to wole Tako.za super wykonanie jestem w stanie zrezygnować z XL
to nie wiem czemu taki stary model kupiła (urodziła 1.10.2012 r.) Chociaż nie wiem czy rok produkcji ma aż tak duże znaczenieprodukowany mógł być w 2012,ale stylistyka i całe to opracowanie wózków jumper odbywało sie gdy pracowałam w sklepie z wózkami.moje bliźniaki miały wtedy niespełna rok
urodziła w sierpniu a w styczniu niestety już musiała przesadzić córkę do spacerówki bo wyrosła z gondoli a nie była dzieckiem gigantem 2900gr przy urodzeniu, potem rosła raczej standardowo, trzeba o tym pamiętać kupując x landerano to tak wlasnie jest.5miesieczne dziecko w malo którą gondolę sie miesci,szczegolnie zimą.trzeba brac pod uwagę właśnie w jakim miesiacu sie maluch urodzi.jesli ja urodzę w grudniu to w maju/czerwcu mogę smialo przesadzic do spacerówki małą.gorzej jak komuś na niespełna pół roku wypada zima.wtedy dziecko spore juz i do tego kombinezon i cała oprawa....wtedy bardzo sugerowałabym sie obszerną gondolą jednak
Jeśli dziecko urodzi się na jesień, zima np grudzień to dł gondolki nie ma znaczenia bo w lipcu można przesadzić do spacerówki , ale u niej problem było bo 5 m-czne dziecko leciało na boki, bo nie było gotowe na spacerówkę a ona nie miała wyjścia, nie opłacało jej się kupować drugiego głębokiego na dwa m-ceno dokładnie

daga a te jasnoniebieskie tako co widujesz na ulicach to nie czasem właśnie larety?? bo ja je teraz widuję i to głównie larety sąNa pewno City Move poznaje po szybce z boku i ogólnie robią wrażenie.
produkowany mógł być w 2012,ale stylistyka i całe to opracowanie wózków jumper odbywało sie gdy pracowałam w sklepie z wózkami.moje bliźniaki miały wtedy niespełna rokTak, tak ja zrozumiałam wprowadzono je 6 lat temu a ona kupił wyprodukowany w 2012 r. zdziwiłam się po prostu, że taki stary model wzięła, aż zadzwoniłam zapytać dlaczego no i się okazało, że była promocja i za cały zestaw z dodatkami zapłaciła 950 zł. Co do XL to rzeczywiście gondola jest mała i gdybym miała go do drugiej córki to może ze 3 miesiące by pojeździła i by była za mała, także gondola Jedo tu się sprawdziła, chociaż i tak córka w wózku jeździć nie chce, nawet w spacerówce, już jak próbuje ją włożyć zaczyna się krzyk.
jednak mając do wyboru Tako za 1700 z pełnym wyposazeniem a XL za 1800 goły-tylko spacerówka i gondola to wole Tako.W linkach, kt podałam ceny obu wózków są z dodatkami XL 1755 zł., Tako 1699 zł. także 55 zł. różnicy.
w gondoli do lipca ( 7,5 m-ca)a to dlatego ze to wiosna i lato i dziecko nie było opatulone kombinezonem,spiworem,kocykiem... itp
ł. także 55 zł. różnicy.a nie bo nie ma torby XL w zestawie a to już ponad 100zł
złamała się rączka od wózka podczas prowadzenia.ja pierwsze slyszę.moja siostra używa XA od 4 lat.najpierw jeden syn,potem odrazu ze spacerówki zmienila na gondole i drugi syn i nic pod względem techniczym sie nie dzialo
Jaki polecacie wózek dla dzieci 'rok po roku" ? Bo już głupieję normalnie

wówczas).

Rozumiem, że wówczas starszak jedzie przodem do kierunku jazdy? Dzięki sliwson

A fotelik każdy pasuje (mamy maxi cosi chyba)?

Na przesyłkę też długo nie czekaliśmy bo nie cały tydzień.