Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Znalazłam - już widzę, że jest. Tylko gwarancję dają (jak na tą cenę) krótką - 12 miesięcy.
Ja mam mniejszych budżet niż w esperance ale to pewnie dlatego że trzecie dziecko i nowego nie kupujemy.Do 800zl chciała bym wydać myślę o x lander xa kolor czerwony 3w1 :)
niunki powiedzcie mi cos na temat TAKO LARET i Mutsy urban te ze skretnymi tylnymi kolami....
zastanawiam sie i nie wiem
Plusem jak dla mnie i to największym jest łatwość w prowadzeniu tego wózka, amortyzacja kół jest świetna, u mnie w mieście są nieziemsko nierówne chodniki, tory. Dzieki tej amortyzacji Filip nie trzęsie się, nic nie skrzypi, wózek jest łatwy w prowadzeniu (spokojnie jedną ręką można prowadzić, dzięki skrętnym kołom).Dla mnie wózek bomba.Gondola bardzo duża, spacerówka łatwa w rozkładaniu,rozkłada się na płasko...
polecam!
na Pojezierskiej nie ma Słonia, teraz są tam meble Vinotti. W Dino jest ciasno i mały wybór, najlepiej do Mama i ja na Piłsudskiego , jak ktoś chce pooglądać
My tam kupiliśmy sporo rzeczy (bo z Teofilowa po prostu mamy blisko) i zawsze udaje się zejść trochę z ceny...w najbliższym czasie planujemy u nich zakup wózka (Inglesinia Trip) i zamawiamy fotelik, którego na stanie co prawda nie mają ale nam sprowadzą (Romer Versafix)
nasz wózek był o 100zł tańszy właśnie w tym sklepie Bejbi na Przybyszewskiego, dlatego też trzeba trochę pojeździć, poszukać rabatów etc.No tak sardynka z teofilowa masz bliziutko do SŁONIA, ja ze Śmigłego Rydza muszę przez całe miasto przejechać:)
No w Słoniu większość cen jest średnio opłacalna, ale nam się zawsze udawało zbić do ceny konkurencyjnej, więc nawet nie bardzo chce nam się jeździć i szukać :DMyślę, że taka polityka jest w większości tych sklepów, więc najlepiej podjechać tam gdzie blisko i się dogadać --
jestem szczęśliwą uzytkowniczką tako laret:)))))))) jest super zwrotny, lekko sie prowadzi, świetna amortyzacja, naprawdę polecam ;p póki co testujemy gondolę ale jesteśmy z Mężem bardzo, bardzo zadowoleni :DDD
A czy któraś z mamusiek przetestowała już |Tako City Move?