Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]

Dziewczyny czy któraś ma wózek Navington Cadet 3 w 1
Dziewczyny czy któraś ma wózek Navington Cadet 3 w 1
Tylko błąd zrobiłam, że pozwoliłam mężowi kolor wybrać i mamy zielony - ładny, niestety podoba się nie tylko nam, ale też wszystkim napotkanym meszkom
Budka chodzi dobrze, są dwa przyciski po bokach do składania, dużym plusem jest też to, że służy jako uchwyt do noszenia. Wózek podbija się bardzo lekko, pamiętam, że już w sklepie zwróciłam na to uwagę, porównywałam z Jedo, w którym sprawiało mi to trudność. Ze swojej strony nadal bardzo polecam Ze swojej strony nadal bardzo polecam
extra!mamy zielony - ładny, niestety podoba się nie tylko nam, ale też wszystkim napotkanym meszkomdobrze ze piszesz,ja poluje na beż
Budka chodzi dobrze, są dwa przyciski po bokach do składania, dużym plusem jest też to, że służy jako uchwyt do noszenia. Wózek podbija się bardzo lekko,rewelacja,dzieki ze sie odezwałaś
[/url]
[/url]dziś nie kupiłabym wózka 3 w 1, tylko porządną amortyzowaną gondolę dobrej firmy nawet używaną, o spacerówce pomyślałabym potem ;)
ja z czystym sumieniem polecam maclaren techno

, ma dwa zamykane okienka (jedno z siateczką, drugie przezroczysty materiał taka folia jakby nie wiem jak to okreslić) kosz na zakupy jest średni, dostęp do niego łatwy. Dla jednych minusem może być fakt, że nie da się go dać przodem do kierunku jazdy. Składa się na raz w sensie nie trzeba wyciągać siedziska. Siedzisko jest duże, ma materacyk. Rączka regulowana. Podnóżek i pałąk ze skóry więc czyści się super. No i cena;)
Chodzilo mi o to, ze nie mozna ustawic siedziska aby dziecko widzialo twarz mamy, wiem ze dla niektorych mam to problem i wielki minus.

Moja Nina nie usiedziała by przodem do mnie ani pół minuty. Ileż można się na matkę patrzeć skoro tyle ciekawszych widoków jest gdzie indziej