Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Szczerze, na sniegi te kółka bez terenowych się nie nadają, taka moja opinia.
Gdy ja ledwo pchałam swojego bugaboo to inna dziewczyna spokojnie prowadzila klasyczną bartatinę.

Twój Jasiek jeszcze siedzi grzecznie w tej spacerówce?Siedzi, tzn może nie jest tak że kocha jak go w niej sadzam, ale jak już posadzę to siedzi w miarę grzecznie. Czy mi się opłaca? Codziennie do żłobka jeździmy i jeszcze 1,5 roku tam jeździć będziemy, z wózkiem mi sto razy wygodniej niż bez i szybciej. Nie wyobrażam sobie tej zimy bez wózka i mam nadzieję że następną też jeszcze w wózku mały spędzi (przynajmniej czas w drodze do i ze żłobka). Pozatym my samochodu nie mamy, więc zdecydowanie nam łatwiej i szybciej idzie kiedy jedziemy wózkiem niż na nóżkach. Bo jak już puszczę tego mojego szoguna na wolność to za rączkę idzie jakieś dwie minuty, p[otem ucieka, idzie w kierunku zupełnie odwrotnym niż mama, ładuje się w błoto i kałuże, po schodach chodziłby z godzinę w górę i w dół itp. nie no nie wyobrażam sobie nas bez wózka... to jeszcze nie ten czas :)
jak już puszczę tego mojego szoguna na wolność to za rączkę idzie jakieś dwie minuty, p[otem ucieka, idzie w kierunku zupełnie odwrotnym niż mama, ładuje się w błoto i kałuże, po schodach chodziłby z godzinę w górę i w dół itp. nie no nie wyobrażam sobie nas bez wózka... to jeszcze nie ten czas :)

Ale Jedo Fyn to raczej taka terenówa. Trochę wątpię, czy do Forda Ka go zmieścisz
to wydaje nam się, ze sensowne żeby gondola była w miarę możliwości szeroka, żeby maluch i zimę mógł w niej przejeździć w razie potrzeby...
Mam teraz ten wózek :) uwielbiam go, co konkretnie chcesz wiedzieć? Mam Si denim.

że kiepsko się podbija pdo krawężnikto wózek typu parasolka i podbija się tak jak parasolki, ale ja nie narzekam, mam rączki wysunięte na max i całkiem nieźle się mi nim jeździ, podbija też, szczególnie teraz kiedy mały jeździ w pozycji półleżącej (taka jest najwygodniejsza w kombinezonie)
I druga rzecz, to podobno jest dosyć wąski i dziecku w kombinezonie będzie ciasno...?Jak jutro rano będę Jasia do żłobka odwozić w kombinezonie to zrobię zdjęcie i Ci wstawię, Jaś ma teraz prawie 21 miesięcy, ciuchy nosi na 86 i waży jakieś 10-11kg i w kombinezonie teraz jest mu tak w sam raz, w przyszłym tygodniu będę miała śpiworek zimowy do niego to powiem Ci jak mały mieści się w tym wszystkim w wózku.
Jeśli chcesz to mogę Ci go pomierzyć, ale to najwcześniej w czwartek aż wróci mąż z delegacji teraz mam urwanie głowy w domu. Bardzo, bardzo lubię ten wózek i będę nim jeździć tak długo jak się da, zakupiłam śpiworek do niego i trzymam kciuki za słabą zimę w tym roku, Graco symbio wyciągnę tylko jeśli będę musiała, jeśli będą duże opady śniegu i zaspy ;)
--
Dzieki takiemu opisowi czuję się, jakbym już jeździła tym wózkiem hahaha
A za zdjecia faktycznie będe BARDZO wdzięczna. A propos to gdzie kupiłas śpiowerk do niego? POZDRAWIAM CIEPLUTKO !
Tak ja mam Espiro Magic co chcesz wiedzieć ?