Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szczerze, na sniegi te kółka bez terenowych się nie nadają, taka moja opinia.
Gdy ja ledwo pchałam swojego bugaboo to inna dziewczyna spokojnie prowadzila klasyczną bartatinę.
Siedzi, tzn może nie jest tak że kocha jak go w niej sadzam, ale jak już posadzę to siedzi w miarę grzecznie. Czy mi się opłaca? Codziennie do żłobka jeździmy i jeszcze 1,5 roku tam jeździć będziemy, z wózkiem mi sto razy wygodniej niż bez i szybciej. Nie wyobrażam sobie tej zimy bez wózka i mam nadzieję że następną też jeszcze w wózku mały spędzi (przynajmniej czas w drodze do i ze żłobka). Pozatym my samochodu nie mamy, więc zdecydowanie nam łatwiej i szybciej idzie kiedy jedziemy wózkiem niż na nóżkach. Bo jak już puszczę tego mojego szoguna na wolność to za rączkę idzie jakieś dwie minuty, p[otem ucieka, idzie w kierunku zupełnie odwrotnym niż mama, ładuje się w błoto i kałuże, po schodach chodziłby z godzinę w górę i w dół itp. nie no nie wyobrażam sobie nas bez wózka... to jeszcze nie ten czas :) Twój Jasiek jeszcze siedzi grzecznie w tej spacerówce?
jak już puszczę tego mojego szoguna na wolność to za rączkę idzie jakieś dwie minuty, p[otem ucieka, idzie w kierunku zupełnie odwrotnym niż mama, ładuje się w błoto i kałuże, po schodach chodziłby z godzinę w górę i w dół itp. nie no nie wyobrażam sobie nas bez wózka... to jeszcze nie ten czas :)
Ale Jedo Fyn to raczej taka terenówa. Trochę wątpię, czy do Forda Ka go zmieścisz
to wydaje nam się, ze sensowne żeby gondola była w miarę możliwości szeroka, żeby maluch i zimę mógł w niej przejeździć w razie potrzeby...
Mam teraz ten wózek :) uwielbiam go, co konkretnie chcesz wiedzieć? Mam Si denim.
to wózek typu parasolka i podbija się tak jak parasolki, ale ja nie narzekam, mam rączki wysunięte na max i całkiem nieźle się mi nim jeździ, podbija też, szczególnie teraz kiedy mały jeździ w pozycji półleżącej (taka jest najwygodniejsza w kombinezonie) że kiepsko się podbija pdo krawężnik
Jak jutro rano będę Jasia do żłobka odwozić w kombinezonie to zrobię zdjęcie i Ci wstawię, Jaś ma teraz prawie 21 miesięcy, ciuchy nosi na 86 i waży jakieś 10-11kg i w kombinezonie teraz jest mu tak w sam raz, w przyszłym tygodniu będę miała śpiworek zimowy do niego to powiem Ci jak mały mieści się w tym wszystkim w wózku. I druga rzecz, to podobno jest dosyć wąski i dziecku w kombinezonie będzie ciasno...?
Jeśli chcesz to mogę Ci go pomierzyć, ale to najwcześniej w czwartek aż wróci mąż z delegacji teraz mam urwanie głowy w domu. Bardzo, bardzo lubię ten wózek i będę nim jeździć tak długo jak się da, zakupiłam śpiworek do niego i trzymam kciuki za słabą zimę w tym roku, Graco symbio wyciągnę tylko jeśli będę musiała, jeśli będą duże opady śniegu i zaspy ;)
--
Tak ja mam Espiro Magic co chcesz wiedzieć ?