chyba kilka szczegółów,np. jest na cyklu ikonka wagi i widać od razy ile się waży w danym dniu, jest ikonka leki i wpisujesz co dzisiaj połknęłaś, ale to wszystko można wpisać tutaj w notatkach.
kiedyś była propozycja, aby na 28 też były ikonki wagi, leków. lekarza, myślę, że wykres byłby bardziej czytelny (tak jak w kartach ciąży), no ale pozostają nam notatki...
Oprócz notatek była lista ToDo. Możesz wprowadzić tam sprawę do załatwienia i jej godzinę. Ta informacja jest wyświetlana na wykresie OPRÓCZ notatek. Notatki są widoczne dla wszystkich podglądaczy wykresu, a informacje z listy ToDo tylko dla właścicielki wykresu.
to była ironia, odnośnie tych prezerwatyw. Chodzi mi tylko o to, że ludzie naprawdę dają się "zwariować" jeśli chodzi o antykoncepcję. Wmawia się im, że nie dość, że w ciażę zachodzi się ot tak, to jeszcze jest to największe grożące dziewczynom niebezpieczeństwo.
Osobiście uważam, że jeśli uprawia się seks nieregularnie, to prezerwatywa + rozsądek są naprawdę wystarczające, a jeśli się wybiera jako metodę antykoncepcyjną pigułki, to po co stosować prezerwatywę (zakładając stały związek).
Ja uważam, ze do spraw antykoncepcji powinno podchodzić się na chłodno, a nie paranoicznie, tyle mojego zdania.
no niby racja.. ale mogłyby być chociażby zdawkowe informacje o środkach jakie zażywają TE kobiety.. mogłoby tam być forum podobne do tego, tyle, że 'hormonalne' ;)
Damazy od jeźdza do analu, a potem klasyka ??? to juz nawet "od tyłu" nie można napisać? portale skoligacone zmieniają charakter na wulgarną erotykę? mówiąc Twoim językiem Damazy: poziom reklam opadł.
Ta reklama odrzuca na kilometry. Nawet gdybym łykała tabsy nie zarejestrowałabym się na stronie, która kusi w tak ordynarny sposób, poczułabym się obrażona, że ktoś może sądzić, że celując w najniższe instynkty może mnie zwabić. Może zachęci chutliwe nastki, ale kobiety, które myślą, oleją takie przedsięwzięcie. Prawdę powiedziawszy, kojarzy mi się ze spamem typu "enlarge you penis"
brak słów... choć z drugiej strony, jak sama przeglądałam cykle na hormonkach to w pewnym, momencie pomyślałam o tym, że te dziewczyny są tam chyba tylko po to by pochwalić się przed innymi ile razy i w jakich pozycjach uprawiają sex...
No cóż musze powiedzieć, że faktycznie tak jest. Mam konto na hormonkach i z 4 cykle, ale tak za bardzo to nie wiem po co, bo nie wiele tam mam informacji! Hihihihihihi! Na szczęście wytrzeźwiałam i rzucam anty od kolejnego cyklu, czyli za kilka dni!