Dziewczyny! Mieszkam w Poznaniu i u nas nie ma Galeria Centrum. Teraz kiedy byłam nad możem, przeglądałam kolorowe gazetki i strasznie się napaliłam na zieloną kurtkę w kratę z kolekcji FRODO którą można kupić tylko w Galerii Centrum. Najbliżej mam do Wrocławia, ale nie pojadę przecierz tylkpo zobaczyć bo drogo by mnie wyniosła, czy jeśli wstawie tu jej zdjęcie, to czy któraś dobra duszyczka, która czesto bywa w galerii mogła by na nią looknąć i dotknąć i potem powiedzieć mi czy warto po nią jechać do wrocka? Z góry dzięki dziewczyny!
oj dzieki ci wielkie... ona jest zielona w krate chyba z materiału i kapturkiem, w gazetce było że kosztuje 200zł będę ci bardzo wdzięczna, jak się miło o niej wyrazisz to chyba pojade i kupie :)
swoja droga ciekawe dlaczego w poznaniu nie ma, weszłam na strone www a tam wiosennna kolekcja :) nic dodac nic ująć :) tylko jak wam sie spodoba moja upatrzona kurteczka to zostawcie maly rozmiarek tez dla mnie :)
ewelciu, jesli to dla Ciebie nie jest wielki problem, to pojade do GC jutro, bo mi troche niespodziewanych rzeczy wypadlo i nie dalam rady dzis jechac do rynku:( ogromnie przepraszam i jutro masz relacje na zywo jak w banku:)
ok dzieki super, to jest wrzesniowy numer wiec moze ta kolekcja dopiero wejdzie, ale dzieki za cenna uwage bo juz chcialm w sobote wsiasc w pociag i jechac :) jak dobrze ze jest internet
słuchajcie na stronie galerii pojawiła się ta kurtka w jesiennej kolekcji, moze jest tez juz w sklepach?? byla króraś przypadkiem znowu? bo jak jest to wsiadam w pociag i do wrocka :)