Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Właśnie się obawiam, że po stałym praniu kieszonek w płynach pieluchy mogą stracić swoje właściwości
po pierwszym zachwycie nad minkee teraz zdecydowanie wolę zwykłe PULe.
tylko daj znaka czy one mają ten polarek gruby czy ten cienki welur syntetyczny?
Miałam przyjaciółkę, która pytana, jaki prezent ucieszyłby Ja z okazji (swoich) urodzin / imienin mówiła, by kupić kolejną pieluszkę (dla Jej dziecka). To się dopiero nazywa uwielbienie dla wielorazówek
Ja tam jakoś nie moge tych pieluch prac z ciuszkami bo mi wtedy sie wydaje że ciuszki taki nieprzyjemny zapach zbieraja.
My dalej tylko na "Dzidziusiu" jedziemy.
A kurde pieluszki płukałam tylko po kupkach więc moze jak po siuskach tez bede to nie beda tak smierdzieć :/
no wiec one chyba maja takie cienkie byc co? mi sie to bardzo w nich podoba w tych wkladach bo sa mega cienkie wlasnie i chlonne bardzo! ja jestem b zadowolona
ja za Waszym przykładem dzisiaj od rana płuczę każdą kieszonkę i tetrę w wodzie i kurde faktycznie nie czuć
wełniany otulacz tylko podtrzymuje pieluchę a nie zapobiega przemakaniu
cena zaporowa
Teo!!! Nie ma chyba już tych pieluch co ostatnio zamawiałaś że takie fajne...albo ja znaleźć nie umiem... nie pamiętasz u kogo to kupowałaś czasem?
a nam tetra nie pasi zupełnie i wcale i szybko odparza dupsko więc odpada. Wg mnie każdy musi spróbować na sobie tzn oczywiście na dziecku i jego pupie co odpowiada a co nie. Bambus długo schnie ale jest bardziej chłonny i tych wkładów używam na wyjścia / na noc lepsze są z mikrofibry a najlepsza [wg mnie i będę to non stop powtarzać ] jest zwykła tetra
od kiedy się tylko chce ewentualnie od kiedy są dobre na małą pupcię :) i od kiedy można je stosować?