Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]

Jeżynka może dokupcie jakieś 2,3 otulacze w małym rozmiarzechyba tak zrobię. Dobrze, że mój mąż też ma fioła na punkcie wielo i chustowania
bo to spora kasiora idzie.
[/url]

[/url]

[/url]
Kilka kropelek tylko??

do wiadreka z woda

w wiadrze tylko BEZ WODY
wypłukaj pod bieżącą wodą, wykręć i sru do wiadra

[/url]

Nana, dzięki za polecenie ;)
Pielucha od Ciebie to prawdziwy mercedes wśród wielo.
Tez muszę wypróbować, bo o ile herbaciany mi nie przeszkadza, o tyle się po prostu znudził 

) Osobiście nie wyobrażam sobie zakładania tetry, a potem otulacza ruchliwemu dwulatkowi - tzn. da radę, ale rzecz nie warta zachodu. U nas mokrość nie sprawiała na Kalince większego wrażenia, siuśki lejące się po nogach plus kałuża - już tak.
No i wybrać dobry moment (w sensie spokoju w otoczeniu - nie w trakcie wyjazdu czy zabiegania dużego w domu)

To może w tej sytuacji jeszcze poczekamy z tym do lata, jak już trochę się sytuacja uspokoi po narodzinach młodszej siostry... Cierpliwość - ja nie mam z tym problemów, ale męża mam czasem ochotę walnąć za jego reakcje
Mam wrażenie, że moglibyśmy to już mieć za sobą, gdyby nie mieszał młodej w głowie swoimi krytycznymi uwagami
Jah ja tak piorę - tzw szybkie u mnie
ale co co jakiś czas wrzucam na długie
tylko w normalnym proszku. Tego antybakteryjnego nie używam. A faktycznie on jest taki niezbędny?