Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kieszonka :) Ja mam elastyczna
moi wolą kieszonkę bardziej niż "podwójny iks"
Agunia05: moi wolą kieszonkę bardziej niż "podwójny iks"
no tak, tylko, że 2x jest dla tkanej ;)
Czy mogę tak nosić dziecię na spacerach kiedy mam cały czas wolne ręce i mogę go asekurować? Oczywiście w takiej pozycji prace domowe odpadają, to wiem, ale zastanawiam się nad spacerami?...
doti ależ twoje dziewczynki są malutkie !!!!!
no nie bardzo to wiązanie wyszło, nóżki powinny być zdecydowanie wyżej, kolana powyżej pupy, no i te rączki schowane. Gdzieś Ty takie wiązanie dla takiego malucha wynalazła ? Adasiowi jeszcze daleko do samodzielnego siadania, musi mieć prawidłowo podtrzymywany kręgosłup. Nie mogą tak te ręce i nogi mu zwisać
A Winnico, czy próbując zachustować synka, jest On najedzony, przewinięty tzn. ma świeżą, suchą pieluszkę, jest wyspany? Bo to też ma znaczenie na komfort maluszka w chuście...
Także stawiam na niewygodę
Hmmm... być może masz rację, chociaż mi się wydaje, że on nie lubi takiej pozycji, przodem do mnie. Naawet jak go tak biorę bez chusty, to długo nie posiedzi, a już żeby główkę do mnie przytulić, to absolutnie nie!
Główka kręci się we wszystkie strony lustrując otoczenie, choćby mu się oczy zamykały! A ręce obowiązkowo w buzi ( idą nam zęby ) albo wierzgające wszędzie, ale na pewno nie grzecznie leżące na mojej klacie!
Myślę, że to dlatego, że my mieliśmy zalecenie noszenia Adasia w pozycji przodem do świata