Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Znajomy ortopeda, też od razu doradził zabieg jakiś, chyba tez usunięcie krążka... nie pamiętam dokładnie, ale wystraszyłam się, nie chciałam, żeby mnie kroili ;)
ale nie powiem - chętnie bym sie tego diadostwa całkiem pozbyła :( bo choć juz - o zgrozo - nie boli tak jak kiedyś, to kilka razy w roku "straszy" takim ciagnącym bólem w pośladek ;) czuje tez takie mrowienie w kolanie i kostce ;) znany Wam pewnie ... szczególnie jesienią i zimą musze bardzo uważac, bo lubi atakować ;)
z tego co zrozumialam wypowiedz biedrony.
, który ostatecznie zdecyduje czy będę w stanie rodzić naturalnie czy jednak będzie potrzebna cesarka. Tak samo opinie są podzielone co do tego czy będę mogła dostać znieczulenie. Jeśli któraś z Was ma podobne problemy i byłaby w stanie powiedzieć mi coś na ten temat z własnego doświadczenia lub innych sprawdzonych źródeł to byłabym wdzięczna.
Nie wspomnę już o noszeniu dziecka! Ale będąc na kontroli w Zusie, lekarz orzecznik uznał, ze jestem zdolna do pracy i cofnął mi zwolnienie - poszłam na nowe, ale widzę, ze lekarze mają z tym problem, żeby wystawiać mi te zwolnienie i nie wiem co z tym fantem zrobić...
a z zabiegów nie mogę zrezygnować. No i teraz nie wiem czy to w razie czego może być groźne?

. Mówiła też żeby iść po kwitek o orzeczeniu o niepełnosprawności, może mi przyznają jakiś stopień.
). Rehabilitacje mam do 18 października i na ten czas mam nadzieję, że będę miała zwolnienie lekarskie (chyba mam podstawy-czy mi się wydaje?)
Idź do ortopedy, może coś powie konkretnego