Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mam się sciepło ubierać, nie pozwolić żeby mnie przewiało, zakaz spania z otwartym oknem i zakaz wychodzenia z mokrą głową. Bezwzględnie! No i poduszkę mam wymienić na orto.
Zadowolona jestem bo podszedł do sprawy rzeczowo, skrupulatnie i sam zaznaczał na rysunkach o których piszesz co gdzie i jak... Ale czy mi coś pomoże to zobaczymy. Nie chcę zapeszać bo już nie raz lekarz zrobił na mnie dobre wrażenie a potem klapa więc jeszcze się nie napalam 
Chodzi mi o to że miewam dni lepsze i gorsze...i za cholerę nie umiem znaleźć zależności
Teraz akurat od kilku dni jest gorzej ale było już naprawdę całkiem dobrze
Trochę boję się odstawić leki (bo już mi się kończą a do PL jutro lecę) ale z drugiej strony już mi żołądek się pomału buntuje
No i to rzępolenie w uchu...spać nie daje 
to muszę się bardziej temu przyjrzeć
Choć prędzej chyba spróbuję z fizykoterapią a potem będę się nad tym zastanawiała.
Mam nadzieję że wykorzystasz to i będziesz siedziała caaałe dnie na basenie na wakacjach 

Oczywiście jak zacznie mi to się odbijać na zdrowiu to przestanę...ale póki co dbam o formę
Może w końcu uwolnisz się od tabsów...
Znowu musiałam wrócić na leki bo myślałam że zwariuję...teraz niby jest lepiej ale nie wiem na ile to zasługa leków a na ile "samoleczenia". Więc tak na serio nie wiem czy jest lepiej...na pewno lepiej o tyle że ręce mi nie drętwieją i ból skupia się przy kręgosłupie bardziej. W przyszłym miesiącu mam drugi set rehabilitacji, bardziej zaawansowany...taki którego wtedy nie dałabym rady robić (tak lekarz mówił). Także zobaczymy co przyniesie ten drugi...ale wydaje mi się że na dwóch turach się nie skończy