Mialam te same spotrzezenia co Zoska.Ja dopiero sie ucze korzystac z kalendarzyka i chodzilo mi glownie o interpretacje. Jezeli bedzie automatyczna super.
Wszystkie osoby, które odpowiedziały na pytania oraz wysłały email otrzymają zaproszenia. Z godziną 10:22 dzisiejszego dnia (03 sierpień) nie rozsyłam już nowych zaproszeń. Nie mniej jednak, kolejna tego typu akcja znów się powtórzy. Proszę bacznie obserwować fourm.
Za pomocą tego wątku dostęp otrzymało oczywiście ponad 28 osób.
Cały zespół 28dni dziękuje wszystkim za cieple słowa. Jesteście super, a my robimy to dla Was.
Witaj Damazy! Czyżbym sie nie załapała na zaproszenie? Wypowiedziałam sie w tym wątku, ale niestety nic nie dotarło na moją pocztę, a czekam z ogromna niecierpliwością. Pozdrawiam cieplutko.
Hej hej! Asikpro ja tez jestem w takiej sytuacji jak TY...tzn nie moge sie doczekac wiec czekam i czekam i co chwile sprawdzam maila ale skoro Damazy obiecal...to tego sie trzymamPozdrawiam cieplutko z Wroclawia
A ja juz jestem i witam i radoche mam strasznabardzo mi sie tu podoba.....szal wprowadzania danych do kalendarzyka i ogolnie fajna sprawa....bardzo podoba mi sie szata graficzna 28dni....no i Wy jestescie,a to tez niezwykle wazne.POzdrawiam
buuuuuu a ja wpadłam tu dopiero teraz i też bym chciała obejrzeć te wszyskie bajery :(. O stronce dowiedziałam się ze strony o naturalnym planowaniu rodziny i odrazu z uśmiechem na twarzy tu zajrzałam. Napaliłam się jak nie wiem a tu nic oprócz forum nie działa i nie mogę się doczekać. Mam już dosyć tych moich zeszytów z wykresami i jestem wam wdzięczna za to co tworzycie, choć nie miałam okazji tego zobaczyć. Wpuście mnie plisssss!!!
Witam serdecznie, wszystkich!!! O 28 dni dowiedziałam się od mojej koleżanki. A jeśli chodzi o nazwę to jest dość trafna,gdyż w większości publikacji podaje się jako standardową długość cyklu kobiety właśnie 28 dni.A że program ma pomagać w prowadzeniu obserwacji podczas cyklu i w interpretacji tych o bserwacji, to wydaje mi się bardzo trafna ta nazwa. Pozdrawiam wszystkich pomysłodawców i tych którzy tworzą tę aplikację.
na stronke weszłam przypadkowo z googli, badzo mi sie ona podoba, nazwa jest jak najbardziej na miejscu, 28 dni kojarzy się każdej kobiecie z cyklem nawet tej u której cykle są dłuższe lub krótsze. Mam nadziej żę będzie to supre program czekam. Maila wysłałam z niecierpliwością czekam na zwrotnego. Pozdrowienia dla wszstkich tworzacych tę stronkę.
Ojej , ja mam nadzieje że załapie sie na 28 dni. Wersje po angielsku i niemiecku nie są dla mnie . gubie sie . O 28 przeczytałam na forum mama-tato. Zaczynam ponowne starania o dzidziusia ( niestety na razie nasz model rodziny to 2+1psiak ). Jestem juz 9 lat po ślubie , zaraz bede miała 30 na karku , wieć czas nagli . Program 28 dni bardzo mi pomoże w staraniach o dzidziusia.
Halo - jak to jest - boecujecie na głównej stronie, a potem żadnych zaporszeń :) A ja tu propagande sieje na innych forach i polecam stronke - prawda ROsa?? :) Miło Cie tu spotkać :) Buzaki dla wszystkich
Ja już jestem z Wami, więc to co napiszę nie ma związku z zaproszeniem.
Jestem moderatorem na 2 innych forach kobiecych. O 28dni dowiedziałam się od Admina jednego z nich. Od razu zapisałam się jako osoba oczekująca i chętna do testowania. Wkońcu udało mi się do Was dostać. Co do nazwy nie mam zastrzeżeń, gdyż książkowy cykl trwa właśnie 28dni. Jest to dość jednoznaczne skojarzenie. Powiem jeszcze, że jestem zauroczona możliwościami programu, dlatego chętnie polecam go znajomym. Jednak nie tylko możliwości, a także atmosfera, która tu panuje sprawia, że z przyjemnością spędzam z Wami swój wolny czas Zwłaszcza, że odnalazłam osoby, które tak jak ja starają się o fasolkę i wiem, że będę miała w nich oparcie. Sama także chętnie użyczę własnego ramienia w celu wypłakania się
Amazonka, możliwości i owszem, ale atmosfera, możliwość udostępniania wykresów i komentarze dziewczyn, pomijając już to wsparcie na forum - super
Przyznam, że mam porównanie do innego programu i 28dni ma rzeczywiście super możliwości. Jak na razie nie znalazłam tu nic, co wzbudzałoby moje zastrzeżenia
Dzięki! Używałam trochę tego programu w starej wersji. Nie wiedziałam, że ma inną stronę. Jest jednak bardzo ograniczony i zapis dokonuje się przez zamknięcie programu. Przez to straciłam 5 lat wpisanych długości cykli, wrrrr...
No Damazy..jakos tak wyszło... Narazie pomału odnajduje się na forum..hehe..bo troche techniki i sie człowiek gubi :) Oki - będę ciepriwie czekała na zaproszonko... ma tu jedną przyjacióleczke :) hehehe
Witaj Damazy! Program sama wyczaiłam! przeglądałam wszystko co jest możliwe w tym temacie i proszę ... znalazłam! SUPER nazwa! od razu wiadamo o co chodzi! Czekam z niecierpliwością na zaproszenie, tym bardziej, że właśnie jest u mnie @ więc mogłabym zacząć wszystko zapisywać jak trzeba! Pozdrowionka!Adres: iwona.jednorog@op.pl
agnieszka_ wielokrotnie wysyłałem email z zaproszeniem dla Ciebie. Nie mniej jednak serwer pocztowy onetu odrzucał moją wiadomość z powodu braku miejsca w Twojej skrzynce.
Jeśli zrobisz miejsce w skrzynce, nie będzie problemu z przesłaniem wiadomości o koncie, które już dawno założyłem. pozdr
[b]Damazy[/b]- bardzo mocno przepraszam Moja wina- odbieram pocztę przez outlooka (ściągam maile z kilku kont)- i poprostu nie zauważyłam, że skrzynka na onecie jest pełna... zrobiłam porządek i już powinno być ok.
Jeszcze raz serdecznie przepraszam za zamieszanie, czekam na maila pozdrawiam ciepło, Aga
hej. od kiku cykli korzystam z kalendarzyka ale w wersji angielskiej :( znajoma przesłała mi link do 28 dni - od razu podałam swo adres email, niestety do tej pory nie otrzymałam zaproszenia :( szkoda, bardzo szkoda - a tak bardzooooooooooooo chciałam już z niego korzystać. stram sie własnie o dzidziusia i myślę że kalendarzyk byłby bardzo pomocna formą poznania samej siebie. pozdrawiam serdecznie