Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szczypta, masz prawo, fajnie by było, gdybyś uzasadniła, bo zwykle tego nie robisz, tylko komunikujesz coś takiego bez podania jakiś argumentów. Właśnie to jest mentorski ton.
Lady - to co myślą i to o czym mówią, czasem dość znacznie odbiega od tego, co potem robią. Sądzę, że to jak z tą krową, co dużo ryczy... Jednym zdaniem można 70% z nich zamknąć buzię, zanim rozepną rozporek.
A stwierdzenie,że zdradzana żona jest kiepską kochanką.... :/
Kurcze, przepraszam, ale odnoszę wrażenie, że robicie ze mnie idiotkę i pensjonarkę, żyjącą w jakimś wymyślonym świecie.
Moze to moje kompleksy, może to niskie poczucie własnej wartości, nie wiem, ale źle się czuję w tej dyskusji, bo czuję się pouczana. Nie podoba mi się to uczucie, myślcie sobie co chcecie, nie mam ochoty się wypowiadać więcej.
Wybaczcie, jest mi przykro.
Myślę, że Peaberry dobrze wie o tym.
jeszcze zanim podałaś ten niefortunny przykład do rozpatrzenia. Bo musisz przyznać, że był zupełnie "od czapy".
Chyba masz dzisiaj ciężki dzień :)
Szczypta, przepraszam za tę "mentorkę" to faktycznie nie jest miłe.
wiec stwierdziłam ze sprawdze tym razem co jest nie tak i on zobaczył ze biore i zaczoł wrzeszczec na mnie jak zobaczyl ze wchodze na poczte wpadł w furie.....
Rzekomo tak nie musi być... dlatego nie zgodzę się ze stwierdzeniem ZAWSZE... która rzekomo ZAWSZE jest po obu stronach.
to, że Cię zmuszał do seksu to patologia.
Hej, Szczypta tak się w międzyczasie zastanowiłam nad tym co pisałaś i chyba faktycznie czasem zdarza się, że facet/kobieta chce sobie bzyknąć na boku i tyle. Ale mimo wszystko wydaje mi się, że musi to z czegoś wynikać, choćby z jego/jej...charakteru, podejścia do seksu, do wierności, itd.