Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A w sytuacji, kiedy jednej ze stron czegoś brakuje, a druga mu tego dać nie może lub jedno lubi oglądać a drugie nie lubi, gdy to pierwsze ogląda, tym zrozumieniem ma być przyzwolenie na to? Wbrew sobie, swoim odczuciom?
 aby  rozładować napięcie...przy czym seks nadal sprawiał mi satysfakcję... po prostu czasem nie było męża pod ręką jak czułam potrzebę ;) a czasem było to po prostu szybsze i łatwiejsze oraz mogłam skupić się jedynie na własnej przyjemności (podejście czysto hedonistyczne
 aby  rozładować napięcie...przy czym seks nadal sprawiał mi satysfakcję... po prostu czasem nie było męża pod ręką jak czułam potrzebę ;) a czasem było to po prostu szybsze i łatwiejsze oraz mogłam skupić się jedynie na własnej przyjemności (podejście czysto hedonistyczne  )- dlatego nie mogłabym mieć pretensji do mojego męża, że robi to samo
)- dlatego nie mogłabym mieć pretensji do mojego męża, że robi to samoPolecam sport. Takie proste, a trzeba dorosłym ludziom tłumaczyć.

Jak wg Was ma sobie poradzić z napięciem seksualnym dorosły człowiek?

Niektórzy nie idą na łatwiznę. Jeśli ty wolisz wsadzić rękę w majtki - Twoja sprawa

seksu nie da się do końca zastąpić ręką
 ;)
 ;)Czyli sorry Kochanie dziś, każdy z nas zabawia się sam?
Hej Aga19782
przeczytalam jakos przypadkiem ze Twoj maz jest DDA.
Ja jestem DDA. Zaciekawila mnie zazdrosc o jakiej pisalas, i ogolnie.
powiedz mi tak szczerze jak zyje sie z mezczyzna ktory jest DDA?? I jak mu samemu jest z tym ??

.
.