Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

U nas jest to najbardziej eksploatowane urządzenie ;-) Ale w garnku na parze też można szykować, albo upiec coś w rękawie, zależy na co masz ochotę
tzn. kroję w kawałeczki pierś kurczaka i smażę z pokrojona cebulką i pieczarkami - czasem dodaję do tego pokrojona paprykę, czasem nie dodaję cebuli. Czasem dodaję do tego (na końcu) jogurt lub śmietanę, zeby sosik biały zrobic.Cobraczku, ja na szybko jak chce coś na obiad zrobić do robie różne "wariacje" nt cycka kurczecego tzn. kroję w kawałeczki pierś kurczaka i smażę z pokrojona cebulką i pieczarkami - czasem dodaję do tego pokrojona paprykę, czasem nie dodaję cebuli. Czasem dodaję do tego (na końcu) jogurt lub śmietanę, zeby sosik biały zrobic.
A po smażonym masz dobry cukier? Odkąd jestem na diecie cukrzycowej, to bardzo się boję smażonego
bo innego mięsa nie przęłknę, oprócz tego jem np smażone parówki z dużą iloscią roztopionego sera zółtego, jem mało warzyw, z owoców tylko jabłko, wogole nie dotykam kasz, makaronów i chleba.....
bo tak jak pisałam już wczesniej we wzgledach odżywiania jestem niesubordynowana
i nie chcę nikogo na złą droge sprowadzac
Jedyne co robie tak jak powinno sie robic przy cukrzycy - to nie spożywam żadnego cukru w postaci słodyczy, sosów z cukrem itp.
oprócz tego jem np smażone parówki z dużą iloscią roztopionego sera zółtego
Mi maz przywiozl z zagranicy ale pycha ta oliwa z oliwek
ze świeżym pieczywkiem i bazylią jest pycha..... ehhh sie rozmażyłam .... :-)
juz mnie wszystkie palce bolą od tych nakłuć
ale całe szczescie najwyższy jaki miałam to 97 i to tak po kawie z mlekiem
Ale twarda jestem

) to stwierdziłam, że pobadam dzisiaj regularnie czy pani dietetyczka miała racje - na ten moment stwierdzam, że nie miała
Dlatego mierze co godzinę - zeby nie przegapić czy mi np później ten cukier nie skacze.

;
;
;
;

;
;
;
;
Co dziwne, przed ciążą słodycze wogóle dla mnie nie istniały a takie "fanaberie" jak ser z dżemem to nawet nie pomyślałam - ostatnio w dzieciństwie jadłam