Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ul_cia bój się Boga nie strasz :)
(wtorek) cukier na czczo 93, 2h po śniadaniu 100, 20min po poprzednim pomiarze 137
(środa) cukier na czczo 79, 1,5h po śniadaniu 129, 1h po obiedzie 154, 1h po kolacji 142
Lody bez cukru? Z fruktozą znaczy się? Czekam na wieści :-)
mariamateria byłam z tym jednym wynikiem krzywej u diabetologa, lekarka stwierdziła, że cukrzycy nie stwierdza, ale dietę muszę wprowadzić. Poza tym jak powiedziałam, że mam taki napady słabości razem z jakąś telepaczką i muszę w danym momencie zjeść natychmiast coś słodkiego i po chwili lepiej się czuje, to wygląda na szybkie spadki cukru.
Zazdroszczę! Może i mnie takie szczęscie czeka za kilka tygodni
A mi pani doktor, po ostatnich 2 tyg pomiarów pozwoliła sobie już trochę pofolgować z jedzeniem
Ostatnio już czego nie jadłam, to mi wychodziło poniżej 100, więc jestem super szczęśliwa
Jeszcze tylko na wszelki wypadek mam sobie mierzyć co 2-3 dni do porodu i do 2-3 tygodni po porodzie, ale już nawet nie muszę na czczo
Ja też' już od 2,5 tygodnia nie muszę sobie cukrów mierzyć codziennie, i na czczo też nie muszę, w związku z czym jem więcej i odbiło się to na mojej wadze
Pierogi mozna jesc owszem,ale zeby nie zjesc 10 na raz tylko 3-4 ,przynajmniej tak mi diabetolog mowila
Kochane mam w domu fruktozę, mąkę orkiszową i razową 2000 i mleko 0,5. Myślicie, że da się z tego wykombinować naleśnika nadającego się do jedzenia w cukrzycy?