Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tak, po 1 kromce i z wędliną i pomidorem. Wcześniej nie miałam takich wyników
Dziewczyny juz rozpakowane-mam pytanko... czy po porodzie powinnam zrobic jakies badania w kierunku tej cukrzycy? jesli tak to jakie?
Dziewczyny juz rozpakowane-mam pytanko... czy po porodzie powinnam zrobic jakies badania w kierunku tej cukrzycy? jesli tak to jakie?
Wg mnie koniecznie...bo dobrze wiedzieć czy się już pozbyło tego świństwa czy nadal się ma problemy z poziomami cukrów...
Cały czas sie zastanawiam czy to cholerstwo faktycznie przylątało sie dopiero w ciąży
Zdołowałam się jakąś godzinę temu... Dowiedziałam się od lekarza rodzinnego, że nie może wypisać mi refundowanych pasków.Jak to jest Dziewczyny- kupujecie je z refundacją, czy bez?
Mi ginekolog nie chce wypisywać ze zniżką - wysyła mnie do diabetologa.A ja znowu wkurzona jestem.... zrobiłam sobie koktajl malinowy - tak za mna chodził (chyba jakiś witaminek mi było potrzeba) - kefir i maliny (niecała szklanka).I cukier 130 No k....wa żebym w ciaży witamin naturalnych nie mogła, tym bardziej, że czuję że mam na nie zapotrzebowanie - to jest dla mnie przesada.Tak sie musiałam wyżalić --
Jednak dieta matki karmiącej jest o wiele lepsza niż ta pieprz.... cukrzycowa ;/ Jeszcze trochę dziewczyny i wszytsko wróci do normy :)
--
Ja też piję kawę, czasem dwie dziennie i to z kafetierki - rozpuszczalna mi jakoś nie podchodzi. Ja mam ciśnienie raczej niskie, a kawę po prostu lubię, o!
Zdołowałam się jakąś godzinę temu... Dowiedziałam się od lekarza rodzinnego, że nie może wypisać mi refundowanych pasków.
Jak to jest Dziewczyny- kupujecie je z refundacją, czy bez?
Zgłupiałam! Cukier 1h po śniadaniu: 70 (6 kromek wasy z szynką i 4 pomidory + ta kawa)... Coś czuję, że albo jednorazowo mi wywaliło cukier przy badaniu glukozy albo jak mi za jakiś czas "pierdyknie" cukier w górę, to się zdziwię...
Kochane potrzebuję fajnego przepisu na anty-cukrzycowe naleśniki z mąki razowej lub/i orkiszowej (i ewentualnie fruktozy jeśli na słodko) Która z Was robiła?