Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
potem raz u "normalnego" diabetologa, a teraz nie widzę potrzeby
po fasolce szparagowej która generalnie powinna obniżać cukier...... po godzinie 144, po 2 godzinach mierzyłam aby zobaczyć czy spada i było 160
przed ciażą od powąchania świeżej bułki czy popatrzenia na makaron dupa mi rosła, a teraz w ciąży tez poszaleć nie mogę
Liczę na to, że jeśli będę stosować dietę już od początku, nie przytyję dużo
a co z matkami po cukrzycy ciążowej kiedy nie wiadomo czy po porodzie ustąpiła?
Pisałyśmy kilka stron wcześniej - póki co wszystkim forumowym dziewczynom ustąpiła. Mi w następnej dobie po porodzie.
Po porodzie je się normalnie wszystko, na co ma się ochotę i mierzy się cukier jeszcze przez 2 tygodnie.
Jeżeli przez te 2 tygodnie cukier nie wraca do normy, to niestety, trzeba do diabetologa się udać i dalej dietę trzymać
Z własnego doświadczenia pamiętam, że po tygodniach diety cukrzycowej człowiek wcale nie ma ochoty rzucać się na słodycze, itp., gdy już wolno.
Jeszcze po jednej ciąży nie doszłam do siebie (w sensie kilogramów i centymetrów), a tu druga
w sumie przytylam 10,5 kg.Byłob więcej,ale na diecie cukrzycowej zjechałam 5kg w miesiąc::
Eh, tu niestety, nie było tak łatwoJeszcze po jednej ciąży nie doszłam do siebie (w sensie kilogramów i centymetrów), a tu druga
Szczególnie pod koniec ciąży myślałam, ze dziecko tym żarciem zagniotę....