Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no to niunia jestem w szoku, bo o słodyczach to nie słyszałam... po domowych też? Bo ja przy karmieniu nie mogę jeść gotowych dań, może z tym słodkim tak samo?
Ja jestem słodka dziurka i nawet w cukrzycy grzeszyłam drożdżówką domowej roboty i różnymi innymi takimi, przy czym słodycze z fruktozą budziły we mnie odruch wymiotny...
Jest w początkowych tyg ciąży. Zawsze lubiła wypić i zapalć i jakoś na razie ..... dalej pije i pali... Masakra jak to widzę...
jak widze takie z brzuchami i z petem w gebie to mam ochote podejsc i takiej w ryja wepchnac tego papierocha
Ja mam takie mordercze chęci do każdego z papierosem, a już kobieta w ciąży z petem budzi we mnie agresję, nawet nie złość....
Powodzenia na glukozie
Więc my to jednak mamy/miałyśmy dobrzeeee ;)
U diabetologa dostałam glukometr Optium Xido, pierwszy pomiar na czczo 99 - prawie "zawał" dostałam. Szybko zrobiłam na One Touch Select i wynik 72, następny dzień pomiar na Optium Xido na czczo 119, na OTS 83.
czyżby wszystkie słodkie mamuśki już były rozpakowane?
Co więcej, wczoraj na wizycie u diabetologa okazało się, ze końcówkę ciąży spędzę na insulinie do obiadu