Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Twierdziła, że wymyslam i histeryzuję, bo ona zna ludzi z cukrzycą, którzy jedzą inaczej niz ja, że sobie folgują i nic im nie jest... A ja: posiłki o wyznaczonych porach, wszystko wyliczone na ww, itp... No pojąć nie mogła... Ale w końcu jakos chyba poczytała i zakumała w czym tkwi szkopuł ;)
wkoncu dotarłam do zaleceń PTD i doszłam do wniosku ze ktos sobie w tym roku wymyslił 60 min. w innych latach mogło byc inaczej..
Dziewcxyny , jak przeszlyscie na diete cukrzycowa to tracilyscie najpierw na wadze?
Mam kolezanke u ktorej wykryto cukrzyve ciazowa w 27 tc , jak przeszka na diete to schudla najpierw jakies 2-3 kg i do konca ciazy przytyla moze max 2kg.
A moja kolezanka ktora chudla po przejsciu na diete cukrzycowa byla i nadal jest bardzo szczupla, jednak w ciazy cukier skakal na maksa i miala cukrzyce ciazowa , teraz jest jux po porodzie 2 tyg a jest przerazliwie chuda. Nie wiem czemu ona tak chudla, dzidzius urodzil sie zdrowy a z niej xostaly same skora i kosci..
Zastanawia mnie też fakt, że większość z Was ma zalecenie nie jedzenia owoców po godz. 18.00, a ja mam zalecenie zjedzenia owocu jako ostatniego posiłku przed snem.