Edith kojarzy mi się bardzo z taką jedną knajpką na krakowskim Kazimierzu. Knajpka nazywa się "Singer" (nie bez naocznego powodu) i przez wiele lat się nie zmieniła nic a nic. Nie wiem czy nadal z głośników nadaje Edith (ciężko miejsce znaleźc i nie przesiadywałam ostatnio), ale zawsze leci fajna muza i otoczenie cieszy oko. Polecam ;-).
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Eee- Mnie sie wydaje,że jak ktoś klika na link z piosenką to wie,że fonia ma być. Ja teledyski ogladam tylko czasem- zazwyczaj odpalam link w nowej karcie i nie patrzę na niego ;)
Dziewczyny, udało mi się znaleźć takiego "starocia", nigdysiejszą kultową piosenkę Radia Zet, która kojarzy mi się z początkami mojego studiowania Może komuś się spodoba
Lista jest w bazie wiedzy. Prosiłam już raz, żeby podawać tytułyi wykonawcę w linku i nie łączyć tego z resztą wypowiedzi. Ponawiam tę prośbę :-) A Soyka był niedawno, na tej stronie.