TEORKA: O matko !! Kochałam się w Garym z Take That ale co się z nim stało ??????!!!!!!
No wiesz!! :)) Stał się mężczyzną! Kiedyś był takim wymoczkiem, teraz facet. To jest koncert z okazji jego 40tych urodzin. Może film tego nie pokazuje i może garnitur robi z niego takiego misia, ale on jest zajebisty!!!! Seksowny jak cholera, jego głos po prostu mnie rozwala:)))). Widziałaś ich ostatni sobotni koncert??? Super! Teorko - podpadłaś mi! :)))
Nie, no kochana, do spasienia i brzydoty to mu bardzo dużo brakuje!!!!!:) żeby to była dział "zdjęcia" to bym Ci pokazała jakie z niego ciacho:))). No ale z gustami nie ma co dyskutować, ważne, ze pisze super piosenki. Zaraz nas stąd ktoś wywali za gadulstwo.....:))
a może mi któraś łaskawie pomoże jak się te linki wkleja tak jak Wy ? bo póki co opanowałam tylko sztukę wklejenia linku normalnie żeby adres do niego był ale tak jak Wy, że wykonawca i tytuł jako odnośnik to pojęcia zielonego nie mam
Zaznaczasz tekst który ma być linkiem i klikasz przycisk z napisem "link" nad oknem do pisania treści komentarza, wyskoczy okienko gdzie wklejasz odpowiedni link
jak sobie skopiujesz linka do piosenki, tu klikasz ikonkę link i wklejasz go do okienka to dajesz OK. Kursor Ci się ustawi zaraz po wklejonym linku, tam piszesz co chcesz i znowu klikasz przycisk linka. On w momencie wpisywania opisu linka ma formę /link a nie link, rozpoznasz to :) zamykasz w ten sposob opis i on wtedy ladnie wyskoczy :)
Nie, no co wy Laski, mnie wchodzi ten link, wpisuję bez niczego. Taką instrukcję dostałam jakiś czas temu, tak wpisuję i potem otwieram bez problemu. jak się pojawa okienko z linkiem wklejam to co skopiowałam, tylko trzeba uważać, żeby dwa razy nie było "http://" , bo w okienku już jest no i jak kopiujemy to też jest ta cześć, wiec trzeba jedną wymazać. Ale żadne inne znaki.
Tez odniosłam takie wrażenie - mąż mi wczoraj puścił studyjną i bardzo mi się podobało. Znalazłam na yt tylko taka koncertową- zdecydowanie gorzej brzmi
Teorko chyba nie zrobiłaś tak jak pisałam bo jak ja tak robię to mi wychodzi np. Eva Cassisy - time after time Wpisałam tytuł zaznaczyłam go, kliknęłam pole "link" i w wyskakującym okienku wkleiłam link - dokładnie to samo napisała Tamara