Lenny Kravitz to na pewno był, przynajmniej jedna z tych piosenek, które wrzuciłaś. Mamy listę, żeby można było sprawdzać co już było. Znajduje się w Bazie wiedzy. Dlatego ponawiane są prośby o wpisywanie do linków tytułu i autora, żeby łatwiej było tę listę uzupełniać. Bo inaczej to trzeba wchodzić w każdy link, a to zabiera dodatkowo czas.
Uzupełniłam listę do momentu gdy się posypały hurtem piosenki określane jako "to" i " jeszcze to" itp. Do tej pory starałyśmy się nie powtarzać, ale róbcie jak uważacie.
Trochę wakacyjnego luzu ;-) Beatriz Luengo Feat. Yotuel - "Como Tú No Hay 2" Ps. Fajnie chyba jest się nie powtarzac mimo tytułu "(...) na dziś", bo wtedy może się stac nudno jak w mtv ;-). Adele "rolling in the deep" już trzeci raz np jest. Nie przeszkadza mi to, ale już na nią nie klikam (mam na płycie ;-))
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Kaonashi, wybacz, ale lista w bazie jest taaaaka dluga ze ciezko bedzie to ogarnac zanim sprawdzi sie wszystko i wrzuci cos oryginalnego... no nie wiem, leniuch jestem i juz. z kravitzem moge sobie szybko wyszukac, ale nie kazda propozycje jak sprawdze.
i zespół w którym często śpiewa- też polecam, jest tego mnóstwo, czasami i śpiewają po angielsku, więc może będzie łatwiej się przełamać na początku :) Soehne Mannheims- Geh davon aus