Dzisiaj zaczynam piosenką francuską (marzy mi się pójście na koncert Yanna Tiersena we Wrocławiu, ale to chyba zostanie w strefie marzeń) Emmanuelle Segnier- Famme Fatale
Piosenka "nasza"- moja i Piotra- u nas wszystko toczyło się bardzo szybko i po tygodniu pytanie skąd ja cię mam? już u nas funkcjonowało. I związałam to z tą piosenką :) Sistars- Skąd ja Cię mam
Teorka, a ilość ooo coś znaczy, tak globalnie? Nie chcesz nie dawaj, ja znowu uważam że wpisywanie post po poście tylu piosenek byłoby... no, dziwne. Miło mi więc że też lubisz Sistars :)
· Melodie Mar 6th 2011 zmieniony "A ja mam taki postulat, żeby nie wrzucać za dużo piosenek w jednym poście, bo jakoś mniej mam chęć je przesłuchiwać jak ich zbyt wiele jest naraz"
· Melodie Mar 6th 2011 "No tak, ale tak ze 3 -4 maksymalnie."
Ja też tak uważam.
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Ewa Demarczyk - "Tomaszów" Chciałabym powyższą piosenkę zadedykować mojemu mężowi, któremu ostatnio odśpiewuję ją w wersji "A może byśmy tak, najmilszy, wpadli na dzień do Jaktorowa" po tym, jak przypadkowo się tam znalazł