Jedynie połączenie Osieckiej, Gintrowskiego i Jandy może dać tak fenomenalny utwór...
Bardzo, bardzo lubię tę piosenkę. I od razu przypomina mi się film z Jandą o podobnej tematyce - Pestka na podstawie powieści A.Kowalskiej. Ehh... chyba go znów obejrzę ;) I żeby nie zaśmiecać wątku - piosenka z tego filmu: Grechuta - Wszystko dla Twej miłości
Breakout - Modlitwa po tym co przydazylo sie Tamarze - takie mam przemyslenia i chcialabym zeby mogla tak do Boga powiedziec i zeby on wysluchal modlitwy
-- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
Jakoś mnie natchnęło po lekturze barwnej dyskusji na przyszłych mamuśkach Chyba jeszcze nie było Alicja Majewska - Być kobietą I też Majewskiej - Odkryjemy miłość nieznaną
A ja w temacie zbliżającego się święta Cafe tacvba - La muerte chiquita (to nie jest oryginalny teledysk tylko film z "Dia de muerto" obchodzonego w Meksyku)
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”