Do prostego człowieka - Akurat "(...)Rżnij karabinem w bruk ulicy! Twoja jest krew, a ich jest nafta! I od stolicy do stolicy Zawołaj broniąc swej krwawicy: "Bujać - to my, panowie szlachta!" (Julian Tuwim - Do prostego człowieka)
Moje myśli wciąż krążą wokół Ciebie, ale teraz już bardziej pozytywnie, dla Ciebie Tam i dla Twojego męża - jedna z moich ulubionych piosenek, już ją na bank tu wklejałam (a może nie?) :) Reinkarnacje - Republika
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Właśnie tak coś kojarzyłam, ale wrzuciłam do wyszukiwarki i 0 wyników. Może wrzuciłaś jako "to" ;-)? To teraz nie wiem czy nie wtopię znów, ale spróbuję się zrehabilitowac piosenką specjalnie dla Ciebie ;-) (możesz nucic m, w końcu ma chłopak szczęście hehe) Hanna Banaszak - Pogoda ducha
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Zeby było jasne- usuwam bo - dałaś mi minusa - nie pojęłaś wyznania - jesteś za ładna - za ładnie się ubierasz i zazdrość mnie zżera czy cuś - masz za wysokie odsetki na lokacie - nie wykorzystujesz gazet zgodnie z ich przeznaczeniem ( wybierasz toaletę)
HYmm, albo mam omamy, albo nie dałam "dodaj komentarz" albo dodałam na innym wątku (jeśli na innym to sorry, ale nie umiem znalezc... no i się potwarzam, oto piosenka dla moich Przyjaciółek Friends Theme Tune