Rzadko tutaj coś wrzucam, ale ostatnio jestem zafascynowana tym głosem. A w połączeniu z TĄ trąbką... Ech... Michael Buble i Chris Botti A Song For You
Nie wiem ja Wy, ale ja jak tego słucham...
-- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
za Piaskiem nie przepadam, ale Krajewskiego "kocham" od dziecka. I na taką piosenkę trafiłam. Trochę mi podpasowało okolicznościowi prywatnie. Dzielę się z Wami:) NIE JESTEŚ SAMA
Już wszystkie świąteczne hity wykosiłyście, no to ja wrzucam króla :)... oczywiście z życzeniami cudownych Świąt Bożego Narodzenia i, żeby nie były blue ;-) ELVIS Blue Christmas
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
No i jeszcze jedna z moich ulubionych piosenek... zanim mi ktoś skradnie (wrzucałam już ale w innej wersji teledyskowej, czas na świąteczną) The Power Of Love - Frankie Goes To Hollywood
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Ok, jeszcze dwie wygrzebałam świąteczne... Nad pierwszą się mocno zadumałam, bo jak sprawdzałam co już było Paula, to wyświetliła mi się m.in. piosenka "This never happened before", którą w maju wrzuciała Tamara... cieszmy się świętami póki czas... mimo wesołego klimatu niech to będzie dedykacja dla tych wszystkich,którzy odeszli (*) Paul McCartney "Wonderful Christmas Time"