Najnowsza reklama Heinekena i oczywiście ilustracja muzyczna mnie zaintrygowała... Nie pokusiłam się o oryginalny fragment z fimu. Poszukajcie same, mnie rozłożyło na łopatki.
Nie będę Wam tu wrzucać niemal nielegalnych kawałków więc wrzucę dzisiejszy mój zachwyt: cover Sing- My Chemical Romance szkoda że nie możecie zobaczyć jacy oni fajni są :)
A to pamiętacie też na bank. Jest tam taki moment kiedy dziewczynka w koszuli nocnej siedzi na schodach i tupie sobie do rytmu... ile ja się nagłowiłam dlaczego ma takie krótkie nóżki Fasolki - Moja fantazja
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
a to ja miałam krótką przyśpiewkę do wanny Raz rybki w morzu brały ślub,fale pluskały plum plum pllum aż tu wieloryb wielki wpadł i całe towarzystwo zjadł! jedna różnica ja śpiewałam "Ślubki" mając na myśli śrubki oczywiście rybki - ślubki, ślub zupełnie nie pasował
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
to ja też coś mam dla Twoich przyjaciółek i Ciebie Ag... no i oczywiście dla Wszystkich tu obecnych ;-) Zakazany owoc edit: zmieniłąm linka, bo lepszy na żywo ;-)
No i na koniec coś o czym daaaaawno mówiłam przy okazji "kiling mi softli" :), ze jest coś co wolę, bo kiling sie przejadło, przypomniałam sobie Fugees - Fu-Gee-La