Licho w tej piosence słowa chociaż jakoś się układają. Nie ma to jak Feel-Pokaż na co Cię stać i refrenowe "słuchaj, słuchaj jajajajaj" A nasz zespół weselny miał zakaz grania ówczesnego hitu Feel- Jak anioła głos
Jaheira: A nasz zespół weselny miał zakaz grania ówczesnego hitu Feel- Jak anioła głos
nasz DJ miał zakaz puszczania jakiejkolwiek piosenki Feela oraz Pauli w umowie mój mąż zawarł nawet klauzulę, że jak coś puści to nie dostanie kasy hahahahahha
Livia: Licho, ale dałam Ci "Oooo" tylko za demota, bo piosenek Feel'a nienawidzę ;-)
tiaaaaaa, jaaaasne, pewnie uwielbiasz tylko się wstydzisz hehe sama bym sobie dała "eeee" no, ale ta piosenka przyszła mi do głowy na widok demotywatora jako pierwsza
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
A w tym kawałku byłam zakochana i robiłyśmy do niego z siorką mini playback show (nawet taką czapeczkę miałam) :))) Cała rodzina była zmuszona podziwiac nasz występ :) SCORPIONS
nie wiem czy oglądacie xfactor... ja w necie zerkam i zerknęłam na drugą edycję ostatnio i pojawił się taki ktoś... Teo nie obraź się ale Bednarka miażdży ;-) Piotr Ziola 'Last Request'
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
o matko ta to lata wszędzie mam talent, x factor i gdzieś ją jeszcze widziałam a szczerze ona mi się zupełnie nie podoba i jeszcze ten kwadratowy angielski, ble
już było Ps. - wiem, ze to już dawno było poruszane, więc poruszam jeszcze raz - dawajcie w linku tytuły i artystów , bo takie "a może to" nic nie znaczy i zawsze jest ryzyko, ze pod tym zachęcającym hasłem kryje się coś co może nadwyrężyc bębenki pierwszą nutą ;-)
COSTO RICO - Son de la cabeza (ps ad1 i ad2 - ostatnio kupiłam obie płyty w księgarni hiszpańskiej przez net - gdyby ktoś był zainteresowany - obie są bardzo urozmaicone i fajne i niedrogie )
Jaheira, zgadzam się... Ja po raz pierwszy w życiu słuchałam tej piosenki na I płycie Edyta Górniak- Jej portret ale pierwowzór jest niedościgniony... Szkoda człowieka...
A ja mam piosenkę mojej koleżanki Kamila Pieńkos- Nieszczęście także dlatego że niedawno byliśmy na koncercie Projektu Volodia i odkryłam Wysockiego...
Melodie - niezwykłym zbiegiem okoliczności niedawno Ktoś opowiadał mi o tej piosence. Zupełnie wyleciało mi to z głowy. Dzięki Tobie wiem o czym mi opowiadał, bo nie miałam możliwości odsłuchać tej piosenki. Selah Sue wstawiałam chyba ja.
-- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
Jak nie przepadam za Madonną (zwłaszcza tą "ostatnią"), to ten przebój sprzed lat nieodmiennie wywołuje we mnie ciary... Madonna - Justify my love Mrrrrauuu