Witajcie, znalazlam dziś coś takiego, szukajac innej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=1RnGskcERX0&feature=related Jak ten utwór jest fajnie zrobiony, pominąwszy nawet grafikę, no szalenie mi się podoba.
Treść doklejona: 01.04.12 10:06 I jeszcze coś dla naszych maluchów. Doskonałe kołysanki w wykonaniu Turnaua i Umer. Piękne głosy i świetne aranże! Polecam całą płytę Kołysnaki-Utulanki
Licho, ja oczywiście zrozumiałam przekaz, ale rzuciło mi się w oczy, że Luczynka zamiast powiedzieć o tym wprost, napisała komentarz w osobie trzeciej zaznaczając jednocześnie, że piosenka jej nie odpowiada, bo co chwilę w radio leci. Trochę nie na miejscu wg mnie.. Na szczęście razi mnie to jedynie, a nie boli, więc odpuszczę sobie i oczywiście, bez problemu się zastosuję, kiedy tu ponownie zajrzę. :)
Treść doklejona: 14.04.12 23:36 I jeszcze trzy "ściskogardłowe", ale pewnie głównie dla wielbicielek twórczości Roberta Planta i tej nieziemskiej gitary... Moonlight in Samosa Ship of fools Big log
Trudno, baaardzo trudno mi w to uwierzyc, ze wyszukiwarka nie wypluła "EWki"... jeśli była to przepraszam, chociaż tego to chyba nigdy za wiele ;-) PERFECT - NIE PŁACZ EWKA 1981
myszaasia rozłożyła mnie ta nuta na łopatki . . . nie pamiętam juz tak dobrego teledysku, tylu emocji i taka muzyka! Pięknie oddane są wszystkie emocje, od radosci, miłości po ROZPACZ,stratę i żal. Piękna!