bilia: A ja jestem świezo po koncercie Red Box :) Red Box - For America
[quote=bilia]A ja jestem świezo po koncercie Red Box :) Bilia za "for america" dałąbym Ci milion oooo. To moja ulubiona piosenka z dzieciństwa... chodziła za mną długo, ale ni cholery nie mogłam sobie przypomniec wykonawcy i tytułu. DZIĘKI!!
Treść doklejona: 08.05.12 00:31 ____________________ !!! i jeszcze inxs INXS - Everything
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Z okazji dzisiejszych, pięćdziesiątych urodzin mojej niegdysiejszej miłości (Dave'a Gahana) - dwa najbardziej chyba przejmujące utwory DM. Depeche Mode - Blasphemous Rumours (nieziemski tekst) DM - In Your Room
Wierzyc mi się nie chce , że TEGO NIE BYŁO, ale wyszukiwarka nie wyrzuciła ani po wykonawcy ani po tytule, więc wrzucam bez stresu ;-) Las Ketchup - Asereje
Treść doklejona: 26.05.12 01:35 no i tego chyba też nie było? nie przepadam w sumie, no ale kiszpański ;-) Loona - Bailando
Treść doklejona: 26.05.12 01:37 ketchup był to niech będzie i majonez :D haha! LA MAYONESA
Treść doklejona: 26.05.12 01:40 no i wszystko do siebie pasuje :), wrzuccie coś, to będę mogła zmienic bit :D
Treść doklejona: 26.05.12 02:20 ________________________________ wg wyszukiwarki nie było, oddzielam krechą, bo zupełnie inny kaliber Republika (Siódma Pieczęć) - "Prośba do następcy" _______________________________________________________ ***************************************************************************** "VARSOVIE" BRODKA :) faaajna
Treść doklejona: 31.05.12 01:13 ech, no to podpinanie się pod poprzedni post ma swoje plusy i minusy... nikt nie zauważy Warszawy Brodki :-/... To chyba pownno byc czasowo ograniczone?Co?
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”