aaaa, to jedna z moich peirwszych piosenek - takich, które uwielbiałam. miałam 10 lat i tata pojechał do Niemiec w delegację. Kupił mi tam kasetę Kylie. Radośc ogromna,a potem... szukam tej piosenki i NIE MA! Ale ryczałam! Tata zabrał mi kasetę, wkurzył się. Potem oczywiście oddał, ale ja byłam niepocieszona. mi chodziło TYLKO o tę piosenkę ;) Swoją drogą - jak poddoroślałam trochę, to miałam takie niesmak - wyobrażałam sobie, jak tacie zrobiło sie przykro - kupił mi tę kasetę - to było naprawdę COŚ w tamtych czasach, a ja focha strzeliłam;))) -- a jeszcze jedno - pamiętam jak dziś, mój tekst spisany ze słuchu. Nie miałam wtedy pojęcia o angielskim, ale nie szkodzi. Do dziś widzę kartę z tekstem... "in maj imadżinejszyn..." :)))) z "moich" tekstów, tez pamiętam "Aj dżes kol, tu sej aj low ju" - kojarzycie:)))
No to ja pojadę z grubej rury... hehe... zakładam, że tańcowałyście przy tym tak samo jak ja (moje rówieśnice) dookoła dużego pokoju podziwiając się w politurze meblościanki kaczuszki
-- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista