the proclaimers/500 miles najlepszy kawałek na pierwszy taniec :) ( my niestety przegapiliśmy :/,ale może komuś się przyda) tekst: When I wake up, well I know i'm gonna be, I'm gonna be the man who wakes up next you When I go out, yeah I know I'm gonna be I'm gonna be the man who goes along with you If I get drunk, well I know I'm gonna be I'm gonna be the man who gets drunk next to you And if I haver up, Yeah I know I'm gonna be I'm gonna be the man who's havering to you
But I would walk 500 miles And I would walk 500 more Just to be the man who walks a thousand miles To fall down at your door
When I'm working, yes I know I'm gonna be I'm gonna be the man who's working hard for you And when the money, comes in for the work I do I'll pass almost every penny on to you When I come home(When I come home), well I know I'm gonna be I'm gonna be the man who comes back home to you And if I grow-old,(When I grow-old) well I know I'm gonna be I'm gonna be the man who's growing old with you
But I would walk 500 miles And I would walk 500 more Just to be the man who walks a thousand miles To fall down at your door
da da da (da da da) da da da (da da da)
Da Da Da Dun Diddle Un Diddle Un Diddle Uh Da
When I'm lonely, well I know I'm gonna be I'm gonna be the man who's lonely without you And when I'm dreaming, well I know I'm gonna dream I'm gonna Dream about the time when I'm with you When I go out(When I go out), well I know I'm gonna be I'm gonna be the man who goes along with you And when I come home(When I come home), yes I know I'm gonna be I'm gonna be the man who comes back home with you I'm gonna be the man who's coming home with you
And I would walk 500 miles And I would walk 500 more Just to be the man who walked a thousand miles To fall down at your door
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
To chyba nie jest mój ulubiony nurt muzyczny, ale dziś usłyszałam w radiu i mnie jakoś nostalgicznie nastroiło. Jesień dziewczyny, jesień ... Jan Kaczmarek Babie Lato
Kochane, zdecydowanie mój dzisiejszy nastrój oddaje piosenka "Jessie Ware" Myślę, że i wam ona przypadnie do gustu... P.S tutaj znajdziecie ta piosenke :) http://www.youtube.com/watch?v=bMJkddvJ4L4
http://www.youtube.com/watch?v=WguR_pOj400&feature=autoplay&list=FLctTvdyvFhcHDE65fbw-ARw&playnext=17 a to maja na dziś. Jakoś mi po głowie chodzi ten refren od wczoraj.
u mnie dzis to - moim zdaniem przepiekne :) (moze juz bylo?) IZ-Over the rainbow/what a wonderful world (nie potrafie linkow wklejac) http://www.youtube.com/watch?v=y5JicO2bKec&feature=related
Moya Gangnam Style to już zamierzchłe czasy poza tym ta piosenka to pikuś w porównaniu do naszego polskiego hitu, którego NIE WIEM CZEMU tu jeszcze żadna nie wrzuciła !!
wiem, wiem wstydzicie się ale ja przyznaję się bez bicia znam słowa na pamięć oraz układ choreograficzny dzięki ONE KISS także
Moya skończyło mi się "ooooo", ale z całą odpowiedzialanością daję Ci pisane "oooooo jjeeeeeeeeeee"
rumbaTwoja propozycja na afrodyzjak jest bardzo zmysłowa, taka sensualna, seksualna, a ja jestem na etapie, afrodyzjaków z "jajem" Śmieszne, fajnie, goło-klatowo i ja gotowa
Teo, Kiss weekendowcy sa z mojej okolicy i teledyski nagrywaja w jednym z klubow, w takim ich z jednym z pierwszych wystepoway nawet 2 moje uczennice :P
Pamiętacie młodziutką Kylie Minogue i jej cover Locomotion?
Zobaczcie co można zrobić na koncercie. Aranżacje to jedno, ale tancerze na szpilkach i w pończochach mnie rozłożyli na łopatki... Drugi link też świetny.
_sushi_: Żałuję, że nie wygrali Must be the Music Tune- Confused
Nooo, szkoda, teraz są już raczej znani po Must Be the Music, ale 2 lata temu, kiedy mało kto o nich słyszał, wystąpili na Festiwalu Rocka Progresywnego w Gniewkowie...bliziutko miałam
Madziuk,strasznie to lubię to co wkleiłaś i dlatego się postrałam by odtworzyc, inaczej zbyt upierdliwe by mi sie to kopiowanie wydało ... linka wstawiasz tak: piszesz coś - w tym temacie miło by było by wykonawcę +tytuł, potem zaznaczasz klikasz link nad oknem tekstu i wklejasz linka w okienko, które się wyświetli i wtedy wszyscy klikają
Treść doklejona: 01.12.12 02:19 A wiecie co? Ja może dzięki Wam odkryję Zauchę na nowo, bo w jego czasach to go nie znosiłam
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”