Heaven? :D Ten co jest oficjalnym singlem? Martina tam dużo słychać, co dla mnie jest in plus. :D A z tego co przesłuchiwałam to Angel już deko inny klimat... No zobaczymy, czekam na album, zalegnę w wyrku i wysłucham z atencją :D
Moja miłość deko osłabła, w sensie mam swoje ukochane kawałki na liście YT i słucham sobie, ale nie śledzę na bieżąco wydarzeń, nie jeżdżę na koncerty... Choć nie powiem, pojechałabym nawet jakby się złożyło ekipę - byłam raz w WWA 9.06.2006 r.
Livia, Mangaa, Sushi, na open.fm jest cały kanał tylko dla DM :). Fajny. Ja nie lubię ich słuchac albumami, ale od czasu do czasu jakiś mix radiowy lubię.
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
z racji bezsenności tak grzebię i grzebię w liście a tam na pierwszym miejscu Nohavica! Wrzucam. I "Rok diabła" przy okazji polecam Jaromir Nohavica - MINULOST
Tak mě tu máš Tak si mě zvaž Pozvi mě dál Jestli mě znáš Jsem tvoje minulost
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Syn mi puścił, z cd dodanego kiedyś do gazety I mówi, że fajne :) Też tak myślę :) Jest w tej "skoczności" piosenki jakiś wyjątkowy smutek.. Dzieci ulicy - Pomóż mi
A ja dziś (jak zwykle w samochodzie) wyłapałam stary jak świat kawałek, ale tak mi się super kojarzy, że mogła bym słuchać w kółko Na pewno na jogging go sobie wgram.. Your Body, My Body
Treść doklejona: 05.03.13 20:38
Cobraczek: ie każdy lubi taki typ muzyki
mnie się bardzo podoba ten styl muzyki, choć moje upodobania idą bardziej w kierunku drum&bass'u Ale wszelkie połączenia muzyki elektronicznej z klasyką są świetne..
mnie się bardzo podoba ten styl muzyki, choć moje upodobania idą bardziej w kierunku drum&bass'u Ale wszelkie połączenia muzyki elektronicznej z klasyką są świetne..
Zakochalam sie w utworach lindsey stirling , super jej to wyszło :)
Manga, teraz popatrzyłam i widzę, że źle napisałam, że "upodobania idą" hehe bo d&b to słuchałam namiętnie jakieś 10 lat temu Bardzo lubiłam też punk (zapewne z uwagi na tempo). Teraz to już słucham tylko radia Niemniej jednak miłość do basów i szybkiego tempa pozostała i już na zawsze wpadnie mi w ucho każdy kawałek spełniający te kryteria :) Więc jak tylko puściłam kawałek Cobraczka, to od razu mi się spodobał, no poza tylko tym, że zabrakło mi tam basów :) Ale jeśli coś ciekawego spotkasz, to koniecznie wrzuć! Może być też liquid, choć pewnie nie ma tam takiej dawki basów jak lubię
Na "dobrą sobotę" wrzucam Wam nutke, której ja słucham na okrągło. Wczoraj już - na małej imprezce - miałam nawet zakaz włączania jej pod groźbą użycia siły Nooo, ale kto na klawiszkę rękę by podniósł, na tego jest odpowiedni paragraf, wszak ja jestem urzędnikiem państwowym i mnie bić nie wolno bezkarnie Uśmialiśmy z tego wczoraj! Zwłaszcza, że jeden z kolegów, który był z nami, też jest funkcjonariuszem SW, ale z innego AŚ. Miałam sprzymierzeńca. Ale co ja to chciałam napisać….. hmmmm……… aaaaaaaaaaaaaaaaa! piosenkę Wam puścić. Oto ona: To jest remix tej właściwej, ale jest boski! Nie wiem czy któraś z Was słucha tego rodzaju muzyki. Ja nie słuchałam nigdy, ale mąż mnie nią zaraził. [ w sumie dobrze, że tylko tym, a nie czymś gorszym] ŻART! "Rihanna STAY remix TIESTO"
Ja od rana maltretuję znów sąsiadów Już tak mam jak mi coś wpadnie w ucho! No i co? Jasne, że drę się na cały głos, co w moim mniemaniu jest śpiewaniem Miłej soboty!
Edit: Ps. Rzecz jasna nikogo nie wolno bić, nie tylko urzędników pańtowowych! Tamto to był skecz na potrzeby imprezy.
A to mamusia szczególnie upodobała sobie Mela Koteluk - Działać bez działania Jej głos i sposób śpiewania przypomina mi trochę Nosowską, ale i tak jest cudna!
Livia: Ta piosenka wywołuje we mnie zawsze "efekt mokrych oczu"
Livia, oglądałaś właśnie The voice of Poland? czy taki niewiarygodny zbieg okoliczności mnie spotkał, że w jednej minucie słyszę to w tv, a po chwili puszczam tu (nie znałam tego tytułu). Ale muszę przyznać, że wykonanie tej dziewczyny z tv mi się bardziej podobało
Treść doklejona: 09.03.13 22:13
mangaa: właśnie wywijała do tego.
oj nie dziwię się podoba mi się, jak rozwija się ten kawałek.. Twoja mała już rozgląda się za chłopakiem
Ostatnio jak leciała "wersja" Jevetty w trójce to ściszałam radio w kluczowych momentach Rzadko mi się to zdarza. Po prostu irytuje mnie ten refren, z jej barwą... Również uważam, że ta dziewczyna dziś była lepsza niż oryginał
Treść doklejona: 15.03.13 10:29 Oszalałam na punkcie tego gościa, tak tak.. gościa %):D I tej piosenki...
ja usłyszałam tę piosenkę wczoraj, jeśli już była to sorki za dublowanie, ale moim zdaniem to piosenka, która przypomina mi stare dobre czasy Kultu i Kazika Staszewskiego - to była moja ulubiona grupa gdy byłam na studiach, ale miłość do niego pozostała do dziś, odważę się powiedzieć, że nie ma już takich artystów, a szkoda Tekstami z jego piosenek do tej pory posługuję się w normalnej rozmowie, ale ze znajomymi, którzy są w temacie Układ zamknięty i stary dobry Kult