Dziewczyny potrzebuje piosenki dla mojej małej do szkoły pod tytułem "EKOskrzat" nigdzie tego nie mogę znaleść może któraś z was posiada taki przebój 6 latków??
Ojacieżpierdzielę Słyszałam to w radiu, ale nie wiedziałam, że to AŻ tak przaśne jest Panowie mięśniaki wymiatają, podobnie jak bardzo skupiony "wokalista"
Treść doklejona: 23.04.13 20:56 Najgorsze, że (bez wizji) mi się to całkiem podoba...
To ja jeszcze "ostatnie słowo" w MOIM wątku. Nie będę mogła go niestety moderować nawet jeśli dojdzie do takiej opcji, bo usunęłam dawno temu tamto konto. Zastanawiałam się długo co by tu na koniec zaserwować i przechodziły mi przez myśl smętne hity typu "time to say goodbye"... ale dziś wreszcie obejrzałam film o zespole z czasów mojej już w sumie podstarzałej młodości (zdążyłam być na ich koncercie!) i to jest moje motto na dziś i na zawsze :)) Trzymajcie się ciepło Babki i bądźcie takie jakimi jesteście :* ... więc "zaśpiewajmy coś wesołego" ;-) Paktofonika feat. Gutek - Ja to ja ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Treść doklejona: 01.05.13 23:05
no dobra i najostatniejszy wpis ;-) adekwatny jak najbardziej do hmmm tego wszystkiego... Paktofonika - Priorytety
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Ps. Dbajcie o ten wątek :-*
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
No dobra, niech będzie, że jestem mientka buła, a przynajmniej nie dość twarda, ale trochę czasu minęło i tzw. para mi zeszła i tak sobie myślę, że na ten mój wątek muzyczny mogę zrobić wyjątek ( co nie?). zadbam przynajmniej o nurt hiszpańsko- i czesko- języczny ;-) Przy okazji serdecznie Was pozdrawiam . Bebe - Siempre me quedara
-- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Moya, ja za "hugo wafla" nie mam pojęcia o czym są te piosenki - domyślam się, że ta pierwsza to hymn wszystkich księzy, bo [na moje oko i zdolności językowe] ma tytuł "Chodzę w habicie" - a druga to mi podchodzi na niezłą pościelówę :)))) tak czy siak "ooooo"-uję bez wahania!
[ ale nie ukrywam, że Buble chciałabym już słuchać "TEGO" tuląc Naszą Małą do piersi] :-) Jakby ktoś pytał, to tak, ja w sierpniu słucham bożonarodzeniowych piosenek, marząc już o grudniu i naszej wówczas miesięcznej córci :D