Moje ostatnie odkrycie, uwielbiam tą piosenkę, tak po prostu wpadła w ucho, nie znałam przedtem tego wykonawcy, jeśli już ktoś wrzucał to sorki za powtarzanie się Jamal Peron
Sushka, milioooon ooooooo! :) Boska! A muzyką Within Temptation zaraził mnie mój mąż :D Sharon den Adel - uwielbiam Ją. I jakże byłam w szoku, jak do mnie dotarło, że Ona razem z Arminem piosenkę zrobiła :D LUBIĘ TO! [ Jej głos jest hipnotajzing]
Mnie też mąż zaraził. Ale on ma fioła na punkcie wszystkiego, co holenderskie. Tu jeszcze wersja z Davem Pirnerem Moim zdaniem z Rogucki o niebo lepszy.
Noo oczywiście, że NASZ lepszy! Ma to coś w głosie, ten Rogucki. Swietnie komponuje się z glosem Sharon. Nawet zaryzykuję stwierdzenie, że On Jej tą piosenkę ukradł, bo brzmi fantastycznie i na męskim wokalu skupiam się podczas słuchania. Wałkujemy ją ciagle :) Dobrze, że Małej głośna muzyka nie przeszkadza.
A dziś, ode mnie coś spokojniejszego. Zasłuchałam się cała... Coś cudownego! Można dać się porwać i uciec daleko, dalekooooo stąd :D [ps.to Polak jest! Nasz ziomek.]
Livia, jedna z moich ulubionych książek, do tego chyba jedyna, której ekranizacja jest prawie równie poruszająca, co książka. Piosenka przez długi czas była moim wyciskaczem łez, dzięki, że mi ją przypomniałaś, bo już daaaawno nie słuchałam
O, to muszę przeczytać, bo film był niesamowity. A piosenkę pamiętam jeszcze chyba z "Ukrytych pragnień" Bertolucciego - zresztą cała ścieżka dźwiękowa tego filmu jest piękna.
A tak lecąc filmowo przypomniał mi się utwór z filmu "Eyes wide shut" - film dość psychodeliczny, ale niektóre sceny i muzyka wywołują ciary. Tylko trzeba go słuchać głośno, bo inaczej nie ma tego efektu
Ja od siebie mogę Wam polecić bardzo fajną nutkę na poprawę humoru i przy piątkowym akcencie , a mianowicie nowość na angielskich listach przebojów, a konkretnie Kiesza- Hideaway, bardzo fajna muzyka do potańczenia i nie tylko polecam:) Kiesza - Hideaway (Official Video) - YouTube www.youtube.com/watch?v=ESXgJ9-H-2U :)