A'propos Fogga - przypomniała mi się piosenka patronki mojej podstawówki - "Miiiłość ci wszistko wibaaaaacziiiii" ;-))) Śpiewane koniecznie z drżączką w głosie ;-)
Kodzia skoro nie udaje sie edytowac 1 posta to moze nie wrzucaj linkow do piosenek tylko same tytuly i autora? tak zebysmy milion razy tych samych kawalkow nie wrzucaly
To jak ta lista już powstanie, ale z linkami, to ja chcę ją mieć z boku tak jak teraz forum się pokazuje przy wykresie :-) Zamiast tego forum, a co ;-)
Agga hehe - byłoby miło - pisz do Damazego ;-). W liście linkowej doszłam do połowy naszych wpisów, póki co przekopiowałam to co zrobiłam do worda i zapisałam, resztę będę tworzyc jak się opłaci, bo to upierdliwe jest ;-).
-- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
Spróbuj patrzeć w przyszłość, nie w przeszłość I na wszystkie rzeczy, które zostawiłeś Na czułe słowa, których nie wypowiedziałeś Na czuły dotyk, którego nie znalazłeś W tych dniach bezimiennych twarzy, Gdzie nie ma prawdy, tylko ich część Moje życie jest wszystkim, co mogę dać Nie bój się żyć! Do ostatniej chwili Nie bój się żyć! Zapomnij o przeszłości Nie bój się żyć! Daj z siebie coś innym Nawet gdy wydaje się to Czymś niepotrzebnym
Ale czy widziałeś człowieka Na wprost twojej bramy, Który śpi w papierowych pudłach? Jeśli słuchałbyś świata rankiem, Bez hałasu deszczu, Mógłbyś tworzyć głosem Myślałbyś myślami ludzi A poza tym Bóg jest tylko jeden Żyć, nikt nigdy nas tego nie uczył Żyć, nie można żyć bez przeszłości Życie jest piękne, nawet jeśli o to nie prosiłeś Będzie piosenka, może ktoś ją zaśpiewa
Nie bój się żyć! Poszukaj w nim czegoś co kochasz Dlaczego.... nie żyjesz tego wieczora?
Nie bój się żyć! Nie tylko ty, ale wszyscy Dlaczego... nie żyjesz teraz?
Nie bój się żyć! Do ostatniej chwili Dlaczego... życie życiem nie jest? Twoje życie jest wszystkim co możesz dać Dlatego.. Nie przeżyłeś go. Żyć! Nie bój się żyć! Do ostatniej chwili Dlaczego... życie życiem nie jest? Twoje życie jest wszystkim co możesz dać Dlatego Nie przeżyłeś go. Powiem nie, Powiem tak. Powiem, nie bój się żyć! Nie bój się żyć!
Ostatnio mamy z emkiem fazę na dziwne internetowe radia. Zarzuciliśmy sobie radio Dla dwojga i oto utwory przy których wykorzystałam moc głośników :) Rescue me To be with you
Zawsze jak się zasiedzę "późno w noc", myślę o tej piosence The Cardigans: 3:45 No Sleep I myśląc o The Cardigans, przypomina mi się "Erase/Rewind" I jeszcze The Cardigans - "Lovefool" - kto pamięta tego Romea i Julię, szał na Leonarda di Caprio, którego nigdy nie potrafiłam zrozumieć ;)
Jeszcze jeden po hiszpańsku śpiewający zespół (no tu akurat w pomieszaniu z angielskim), wklejam to co może znacie (bo to chyba dla NG): Macaco - Moving
-- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista