Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewell20
    • CommentTimeAug 4th 2007
     permalink
    cze wszystkim jestem tu nowa!
    Mam 2 letnia coreczke Amelkę i teraz staramy się o 2 bobo!!!
    Mam 21 lat.
    Mam nadzieje że podzielicie sie opinią o moim wykresiku!
    serdzecznie was pozdrawiam!!!

:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
  1.  permalink
    witam wszystkie nowe przyszłe mamusie...
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Hej Beate, dawno Cię tu nie było, jak się udały wakacje w Polsce? Jak tam dzieciaczki, pewnie brzucho urosło? Serdecznie pozdrawiam ze wschodu NIemiec!
    --
  2.  permalink
    fotki brzusia są już w galerii...
    urlop się udał...
    odpoczęłam, chociaż było trochę chłodno...
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Witam!

Jestem Kaśka z Wrocławia. Staramy się o maluszka od 5 miesięcy i postanowiłam wypróbować tą stronkę, może ona pomoże nam w pozostaniu rodzicami:) Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do moich wykresów. Mam nadzieję, że pomożecie mi się tutaj odnaleźć. Buziaki.
    --
    • CommentAuthorpatiii
    • CommentTimeAug 5th 2007
     permalink
    hej dziewczynki,
    bardzo dziekuje za mile powitanie mnie i przyjecie do swojego grona,
    pozdrawiam:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    witam wszystkie nowe kobitki:) razem zawsze raźniej :)
    • CommentAuthorkaja_
     permalink
    hej dziwuszki!!!!!!!!!
    witam wszystkie nowe które do nas dołączyły. Fajnie że nas tak przybywa zawsze można się podzielić swoimi opserwacjami i dodoać otuchy. pozdrawiam wszystkie nowe i te nieco mniej nowe
  3.  permalink
    Witam. Jestem tu nowa i narazie troszke zagubiona.
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeAug 10th 2007
     permalink
    cześć ewelina, witamy :):bigsmile:
  4.  permalink
    Mam nadzieje ze szybko sie tu zaklimatyzuje.
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    na pewno, ja też zostałam bardzo miło i ciepło przyjęta, a dziewczyny naprawdę bardzo pomagają :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ewelina, a założyłaś wykresik?
  5.  permalink
    Pewnie ze zalozylam. pod takim samym loginem jak tutaj.
    --
    • CommentAuthorkaja_
    • CommentTimeAug 11th 2007
     permalink
    witamy ewelina fajnie że do nas dołączyłąś zawsze fajnie z kimś pogadać.pozdrawiam
    • CommentAuthorebzika
    • CommentTimeAug 14th 2007
     permalink
    Witam:)
    Jak to bywa, zawsze jest się w czyms nowym:) Tak wiec i pora na mnie:)
    O tej stronce dowiedzialam sie na jednym z forum slubnych i postanowilam zajrzec. Zarejestrowalam sie wczoraj a ze nie jestem za specjalnie obyta ze sprawami informatyki to troche mi zajelo znalezienie sie w tym wszystkim. No ale jestem!
    Mam na imie Ewa ale raczej funkcjonuje jako efcik, ebzika:) Mam 25 lat. Zadne ze mnie mgr czy inz. :) wiec nie mam czym sie u Was pochwalic (szkola mi sie chwilowo posypala). Ale mam stala prace i kredyt do splaty za wesele:) poniewaz jestem w trakcie przygotowan weselnych. O dziecku myslimy z narzeczonym tak bardzo powaznie od roku, a od nocy poslubnej zaczniemy sie starac w pelni:) Pare miesiecy temu odstawilam plasterki, bo chce sie dobrze przygotowac na nowego czlonka rodziny, ale wiem ze przede mna o wiele wiecej spraw do zalatwienia. Ale mam nadzieje ze naucze sie od Was wielu przydatnych rzeczy.
    Pozdrawiam i sorki za moje gadulstwo:)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Jak Ci idą obserwacje? Jak się czujesz po odstawieniu?
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    czesc ebzika, witamy, a ja z innej beczki, kiedy wesele??
    • CommentAuthorebzika
    • CommentTimeAug 15th 2007
     permalink
    Hej:)
    A wesele 13.10.2007 !!:bigsmile: Juz połowa przygotowań za mna ale jeszcze dużo przede mna:) Najwięcej problemów jest ksiedzem, ale z tego co sie orientuje to jest to normalka:)
    •  
      CommentAuthorkathia
    • CommentTimeAug 17th 2007
     permalink
    witajcie dziewczyny
    jestem tutaj od kilkunastu dni. w końcu odważyłam się napisać. obecnie to mój 3 cykl starań i marzenie żeby był ostatnim :) pozdrawiam serdecznie.
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Witaj :). Czekamy na udostępnienie wykresu! Powodzenia!
    --
    •  
      CommentAuthorkathia
     permalink
    witaj Fiufiu
    powinien być dostępny:)
    --
    • CommentAuthorpciulek
     permalink
    witam Wszystkich.
    Jestem tu zupełnie nowa bo pierwszy dzień a już coś sobie pozwoliłam skrobnąć tu i tam:bigsmile:
    Mam nadzieję że dowiem się od was jeszcze więcej o problemach które mnie dotyczą a trochę się ich zebrało:policystyczne jajniki,niedoczynnośc tarczycy,poronienia,brak owulacji,metformax,letrox,clostilbegyt i to cyba narazie wszystkie.Jak dla mnie to dużo za dużo ale cóż...Mam nadzieje,że dowiem się od Was wielu ważnych rzeczy na tematy i pomożecie mi odpowiedzieć na kilka pytań.
    Z góry więc podziekuje wszystkim którzy będą mieli ochotę mnie trochę oświecić:bigsmile:
    • CommentAuthorAnnna
     permalink
    Witam wszystkie nowe osoby :-) i polecam 28 dni ja jestem tu chwilkę a już się sporo dowiedziałam o intersujących mnie sprawach no i uczę się obserwować swój organizm :-)
    • CommentAuthoramcm
    • CommentTimeAug 18th 2007
     permalink
    Witajcie wszystkie nowe dziewczyny i powodzenia w nauce i w staraniach!:bigsmile:
    • CommentAuthormarta5000
    • CommentTimeAug 22nd 2007
     permalink
    Witam.Dolaczylam do was wczoraj ale i tak bardzo malo wiem o tym forum.Jestem w 19 tygodniu ciazy i mam nadzieje ze dowiem sie od was cos wiecej o ciazy!!pozdrawiam
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeAug 22nd 2007
     permalink
    Najwięcej można się tu dowiedzieć o naturalnym planowaniu rodziny - po to jest ten serwis.
    --
    • CommentAuthoranban
    • CommentTimeAug 24th 2007 zmieniony
     permalink
    Cześć
    Od roku staram się od dziecko, a od dwóch miesięcy obserwuję swoje cykle. Mam nadzieję, że pomożecie mi w ich analizie. I w razie pytań będę mogła się do Was zwrócić.
    •  
      CommentAuthorAlma77
    • CommentTimeAug 24th 2007
     permalink
    Witam. Jestem na tym forum nowa, zaprosiła mnie _zibi_ Staramy się z mężem o maluszka od ponad 3 lat, przeszliśmy już wiele, długie leczenie, dwie nieudane inseminacje a ostanio in vitro, niestety też bez powodzenia:cry: Ostatnio mam dołek po tej porażce i tracę siły do dalszej walki:sad:
    O swoich problemach i radościach pisuję też na moim blogu" www.alma77.blog.onet.pl
    Pozdrawiam wszystkich i liczę na miłe przyjęcie
    --
    • CommentAuthorKlaudoos
    • CommentTimeAug 24th 2007 zmieniony
     permalink
    Cześć Dziewczyny!
    nazywam sie Klaudia mam 22 lata i mieszkam w 3miescie, od ponad roku staramy sie z Mężem o dzidzię, ale niestety nam sie nie udaje! na forum przecytałam troszke Waszych dyskusji na temat leczenia, zażywania tych leków co ja! (i nie czuje sie wreszcie osamotniona) napisze o sobie krótko;) tarczyca- hashi moto- czy jakos tak.., policystyczne jajniki, 2 wczesne poronienia, bromergon, luteina, duphaston, clostilbegyt, pregnyl, euthyrox w zwiazku z tym ze mam zespół policystycznych jajnikow i chorobe tarczycy- duza nadwaga ( a wiec probowalam diety, meridie itp) ;) to tyle! mam bnadzieje ze znajde wspolny jezyk z Kolezankami z forum;) pozdrawiam
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeAug 24th 2007
     permalink
    Kaludoos, zobacz ten wątek. Sporo osób ma podobne kłopoty ze zdrowiem jak Ty.
    --
    •  
      CommentAuthorCynka
    • CommentTimeAug 25th 2007 zmieniony
     permalink
    Alma77, witaj u nas :) dołącz do forum starających się a na pewno znajdziesz wsparcie i pomoc. czy prowadzisz samoobserwacje?
    --
    •  
      CommentAuthorAlma77
    • CommentTimeAug 26th 2007
     permalink
    cynosia, kiedyś mierzyłam temperaturę i robiłam wykres. Wiem kiedy powinnam mieć owulację, jak rozpoznać śluz płodny. Kiedyś na podstawie jednego wykresu, ginekolog stwierdził, że mam cyke bezowulacyjne i faszerował Clostibegytem.
    Teraz nie prowadzę obserwacji, jestem po nieudanym in vitro i mój organizm po tej dawce hormonów strasznie sie poprzestawiał. Muszę odczekać dwa, trzy miesiące, zanim wszystko się ureguluje i wróci do normy. Mam nadzieję, że przez ten czas pozbieram się psychicznie na tyle, żeby znów zacząć prowadzić samoobserwację... na razie brak motwacji po tej porażce z in vitro...
    --
    • CommentAuthorkachula
    • CommentTimeAug 27th 2007
     permalink
    Czesc Alma,witam serdecznie.Wiem ze teraz trudno w to uwierzyc ale jeszcze bedzie dobrze,za pierwszym razem zadko sie udaje.Wiem co czujesz bo przeszlam miejwiecej przez to samo tylko kilka razy czesciej a miedzy inseminacjami i in vitro zaliczylam jeszcze pompke z lutrelefem.A masz swoj wykres? to chcetnie cie powspieram pozdrawiam :tongue:
    --
    • CommentAuthoranita82
     permalink
    czesc dziewczyny:)mam na imie Anita i jestem nowa, w chwili obecnej mieszkam w Londynie.
    w zeszlym roku bylam w ciazy, niestety stracilam dzidzie w listopadzie, to byl 4 mc :sad: praktycznie od tego icydentu staram sie z mezem o dziecko i ciagle bez rezultatu.
    moja ostatnia nadzieja to wlasnie w tych testach owulacyjnych. zaczynam juz dzis i mam nadzieje ze sie uda:) trzymajcie kciuki za mnie, chcialabym zrobic mezowi niespodzianke na druga rocznice slubu 10.09.2007.
    takze zycze powodzenia wszystkim staraczkom.
    •  
      CommentAuthorAlma77
     permalink
    Kachula, na razie nie mierzę tempki i nie mam wykresu, bo tak jak mówiłam, mój organizm po stymulacji musi wrócić do normy. Za jakieś 2,3 msc chcę zrobić sobie jeszcze raz wszystkie badania hormonów.

anita82, przykro mi, że straciłaś maleństwo:sad: ale wnioskując z nicka, jesteś młoda i na pewno szybko uda Ci się zajść ponownie w ciążę, tylko nie myśl o tym tak intesywnie, pozdrawiam:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeSep 5th 2007
     permalink
    Witajcie, nowe użytkowniczki, staraczkom życzę powodzenia, a odkładającym bezstresowych przytulanek.
    --
    • CommentAuthorCZ_ika
    • CommentTimeSep 10th 2007
     permalink
    Witam Was wszystkie :)
    Czytałam dziś forum cały dzień - a konkretnie o objawach ciąży.
    W zeszłym roku tylko przez 13 (nomen-omen) dni cieszyłam się z faktu zostania mamą ;(
    Od lutego br staramy się o dzidzię, więc to już 7 cykl.... Niestety wciąż tylko jedna kreska na testach.

Mam nadzieję, że w Waszym towarzystwie będzie się milej czekało.

Pozdrawiam serdecznie
    • CommentAuthorMarika
    • CommentTimeSep 11th 2007
     permalink
    Witam na początek skromnie powiem cześć wszytskim, dzis się zarejesrtowałam i myslę, że poznam tu dużo ciekawych i sympatycznych kobietek :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    witamy nowe forumowiczki:)) i życze powodzenia w starankach:))
    • CommentAuthorizoom
     permalink
    Witam wszystkie dziewczyny,te starajace się o dzidzie jak i te które już zostały szczęśliwymi mamami.z mężemem staramy się 3 cykle jak dotąd bez efektu.może z wami bedzi ten czas łatwiejszy i przyjemniejszy, powodzenia:bigsmile:
    • CommentAuthortipsiara
     permalink
    w takim gronie wspanialych kobiet wszystko jest latwiejsze i przyjemniejsze :bigsmile::bigsmile::bigsmile: serdecznie witam Noowki :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorLily
     permalink
    nie zapominajcie że są na forum też odkładające :wink:
    • CommentAuthormawin
    • CommentTimeSep 15th 2007
     permalink
    Witam!
    Zarejestrowałam się dzisiaj i miło mi was powitać.
    Ja co prawda jeszcze odkładająca, ale nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie na mnie czas:))

Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z NPR i mam nadzięję żę mi pomożecie się z tym w miarę szybko zapoznać.

Pozdrawiam serdeczenie w ten (już prawie) jesienny wieczór.
    mawin
    •  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeSep 16th 2007
     permalink
    Witaj Mawin, tu jest wiele odkładających, witamy! Czy masz już wykres na 28dni?
    --
    •  
      CommentAuthortuli_pani
    • CommentTimeSep 17th 2007
     permalink
    witaj Mawin,
    jak już założysz wykres to udostępnij go, tak by inne użytkowniczki mogły ci doradzać oraz prowadzić pogaduszki!
    --
    • CommentAuthorMarika
    • CommentTimeSep 18th 2007
     permalink
    Cześć dziewczyny:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Witaj Marika, napisz coś o sobie, planujesz, odkładasz, jesteś w ciąży? Jak do nas trafiłaś? Czy masz już wykres na 28dni.pl? Miłego dnia!
    --
    • CommentAuthorMarika
     permalink
    Witaj Fiufiu niemam jeszcze wykresu i mam małą prośbe mugłby mi ktoś podpowiedzieć jak sie go robi??:smile:
    Mam 20 lat i jestem z Rybnika bardzo bym chciała mieć dziecko i teraz planuje iść do lekarza sprawdzić czy mi i mojemu narzeczonemu sie udało i mam nadzieje że tak.
    Tą strone znalazłam przez to że szukałam więcej informacji o ciąży i na jednej ze stron był właśnie ten adres odrazu sie zarejstrowałam :bigsmile:
    •  
      CommentAuthortuli_pani
     permalink
    wejdź tu :28dni i załóż sobie konto. Tu można zapisywać obserwacje cyklu.
    --