Witam :) staram sie ze mezem o dzidziuska jush 3 miesiac i jak narazie nic :)w pazdzirniku mam urodzinki i mam nadzieje ze na urodziny dostane to czego tak bardzo pragne :) a ze dzien moich urodzin przypada 2 dni po terminie przyjscia @ to sie dobze składa i rano w moje urodzinki zobacze zamiast rozowej kokardy na prezencie rozowa druga kreseczke :)
witaj kfiatuszek! mam nadzieję że twoje życzenie się spełni - trzymam za to kciuki - inne dziewczyny pewnie też! zostań z nami - razem jest nam łatwiej pokonywać trudności związane z npr!
witajcie nowe forumowiczki! mam nadzieje, ze wszystkie osiagniem nasz zamierzony cel, jedne zafasolkowanie inne odłozenie. wazne, ze chcemy poznawac nasz organizm.
Hej! Jestem nowiutką forumowiczką i chciałam sie przywitać. Od 24.o6.06 jestem mężatką, a o dzidzię staramy sie od 7 cykli. Zaczyna być trochę długo, ale cały czas nie tracimy nadziei. Witam Was wszystkie.
Witajcie.Moje imie to Barbara. Jestem mezatka ciut wiecej niz rok.Od jakis ladnych pare miesiecy starmy sie o dzidziusia ale niestety nie wychodzi.Pochodze z Krakowa ,teraz mieszkam przy pustyni Bledowskiej w Chechle
witam wszystkie nowe forumowiczki-koleżanki! wita was na szczęście świeżo upieczona przyszła mamusia (wiem od wczoraj) to oczywiście na szczęście, zobaczycie z nami i wam się uda! Pozdrawiam!
Czesc! Jestem nowa. Własnie wpisałam sie na listę odkładających. Znalazłam tę stronkę przypadkowo i teraz zamierzam poczytać sobie posty na forum, bo do końca nie wiem o co chodzi z tym programem... Pozdrawiam wszytskich!
Czescjestem nowa i mam na imie Kamila staramy sie z mężem o dzidzie 9 miesiecy ale nic ni wychodzi lekarza mam beznadziejnego bo tylko klopoty przez niego mam pozdrawiam wszystkic
właściwi to niecałe trzy cykle! ten cykl to jednocześnie mój pierwszy wykresik robiony na 28 dni! i udało się! to miejsce i te dziewczyny przynoszą szczęście!
lekarz robil tylko usg wiecej nic z zapisal clostilbegyt bralam to przez 2 miesiace a teraz poszlam na kontrole i okazalo sie ze mam torbielki na jajniku kazal czekac i powiedzial ze moze sie wchlona
Dziekuję za powitanie Od razu mam pytanko (zadałam je już na "Odkładających", ale powtórze): dziewczyny piszą, ze tworzą sobie wykresy za pomocą 28dni. jak się to robi? czy chodzi tu o testowanie programu dostępne tylko dla zaproszonych, czy ja też mogę stworzyć sobie wykres (i jak..)? Dzieki.
Witam, mam na imie Agnieszka i jestem tu calkiem nowiutka. szczerze powiedziawszy to wiaze z ta strona duze nadzieje, bo mam juz kilka cykli za soba, a nadal mam spore watpliwosci co do poprawnosci ich interpretowania. mam nadzieje, ze mi pomozecie
:) Witam Zaczełam niedawno korzystać z 28dni. O dzidzię zaczęłam się starać od lipca. Mam krótką drugą fazę cylku, więc żeby się udało w drugim cylku starań brałam castagnusa i ... udało się. Niestety radość nie trwała długo. Na początku września straciłam dzidzię. Narazie mam przerwę w staraniach do listopada lub grudnia - muszę iść do lekarza się dowiedzieć. Jeśli któraś z Was ma podobną sytuację to zapraszam jako przyjaciółkę :) Pozdrawiam