100krocia doskonale Cie rozumiem przezyłam to samo w ubiegłym roku. nam lekarz zaleci przerwe od 4-6m-cy. Głowa do góry będzie dobrze, choć wiem że to bardzo boli, ale z czasem będzie lepiej
Witamy wszystkie nowe! juka- Nareszcie znalazłyśmy kogoś, kto wpadł, stosując NPR.Jeśli możesz to napisz coś więcej na ten temat - może w temacie znajdującym się obecnie na 3-ciej stronie"Znacie kogoś, kto wpadł stosując NPR poprawnie?" Pozdrówki
Witam się jako nowa choć jestem z Wami już kilka dni Hmm coś o sobie... Szczęśliwa mężatka od 5 latek, mamusia 4 dzieciaczków w tym jednego Aniołka ... Najstarsza córcia ma 9 lat synek 5 i córeczka 3 Tempke mierzę od 7 lat z roczną przerwą kiedy odbiło mi z chemiczną antykoncepcją - dostałam kopa i nigdy więcej ;) pozostaję więc przy termometrze i objawach. To chyba póki co na tyle
Amazonko podoba mi się bardzo i bardzo mi odpowiada, czy zagoszczę na dobre jeszcze nie wiem jeszcze nie podjęłam decyzji czy i od kiedy będę miała internet... ale napewno wrócę do Was jak tylko będę go mieć. póki co puszczam reklame stronki i programiku dalej ;) Cieszę się że w sieci pojawia się coraz więcej na tematy związane z NPR i że powstało 28 dni - wiele informacji i wiele rzeczy w jednym miejscu - a to ważne.
witam wszystkie WAS!!!! nareszcie doszłam jak dojść właściwie wejść no same wiecie. jednak farbowanym blondynkom komputer czasami też zachodzi za skórę, ale już jestem z wami. podoba mi się tu.
narazie sama nie wiem ale raczej z konieczności odkładająca 22lipca urodziłam synka niestety nie żył. bardzo pragnę dziecka ,ale nie chcę żeby coś było nie tak lekarz mówił najwcześniej za 3 miesiące więc termin się zbliża ale nie wiem czy tak szybko się zdecydujemy
Cześć Miło mi przywitać wszystkich na forum. Postaram się pójść za przykładem mojej kochanej żonki i zaglądać tu regularnie śledząc wasze losy i pisząc jak tylko mi coś w miarę sensownego przyjdzie do głowy
zuza - hmmm jak jestesmy razem po pracy w domu to juz nie mąż zrobił mi niespodzianke i zalogował się na forum - może jakiś inny też się skusi? Wkońcu to wspólna ważna sprawa
Wiam wszystkich! Kiedyś byłam na waszym forum chwilę i mam nadzieję że przyjmiecie mnie znowu. Staram się 4 cykl o dzidzię i nic. Moje wykresy są dostępne i mam prośbę niech mi ktoś pomoże przeanalizować wrześniowy cykl plissss
No postaram się udzielać na forum i komentować Wasze wypowiedzi, dzieląc się swoim męskim punktem widzenia Pewno czasami dostanie mi się po głowie, ale co tam
HEJ dziewczynki jestem nowa! witajcie! jestem w 6 tc pozdrawiam wszystkich serdecznie!bardzo się staraliśmy w ostatnim cyklu no i udałosię! mamy już4 letnią córcię no i jak by był chłopiec byłoby super! teraz pozostaje czekać